13 Şubat 2008

[ANADOLU HABER] Performans Üretimi Nedir ?

Mehmet DAĞDELEN'in kaleminden PERFORMANS ÜRETİMİ

...donanım dediğimiz bir araba motoru üretmekse siz en iyisini üretebilirsiniz. yani arabanızın motoru dünyanın en iyi motoru olabilir. ama bu, o arabanın en iyi araba olduğunu göstermez. bir durum dikkatinizi çekmiş olmalı. türkiye de de başlatılan Formula 1 yarışlarını izliyorsunuz. yarış sonuçları açıklanırken klasmanlar sıralanır. motor, lastik, pilot, takım ve markalar şeklinde birincilikler verilir. ve bu kadar çok klasman içinde marka klasmanı en prestijli birincilik sayılır.

çünkü bu adamlar marka oluşturuken tek tek donanımların başarısıyla ilgilenmezler. bütün donanımların köprüsünü oluşturup en iyi sonucu alabilecek donanımları bir araya getirirler.

Sizde nihayi maksat en iyi ürünü üretmek... diyebiliyorsanız ve bunun için fikirleriniz varsa paylaşın bizimle. Yazının devamını okumak ve görüşlerinizi eklemek için TIKLAYINIZ

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.