21 Şubat 2008

[ANADOLU HABER] Sabancı Suikastinin Gerçeği Budur

Sabancı Suikastinin Gerçeği Budur Bakan Cemil Çiçek, "Ne işleri var burada" diye öfkelense de, buram buram Gladyo kokan Sabancı suikastının içyüzünü, belki de Fehriye Edal'la ilgili dava açmak için Türkiye'de inceleme yapan Belçikalılar çözecek. Üzerinde Gladyo kuşkusu bulunan Sabancı suikastinin iç yüzü ortaya bir türlü çıkmadı. Hep Belçika adalet sistemini ve Fehriye Erdal'ı suçladık. Peki olay "alçak Belçikalılar vermiyor" diyecek kadar basit mi? Sabancı suikastindeki Belçikalılar'ı bile şüpheye düşüren, Belçika adaletini tatmin etmeyen derin bilgileri okuyunca şok olacaksınız. İşte sıradan bir sol örgüt işi görülen olayın hiç te sıradan olmadığı ve derin bağlantılarını ortaya çıkaran bilgiler ve sorular: - Fehriye Erdal'la ona Sabancı'da iş bulan emniyet müdür yardımcısı Kocadağ'ın ne ilişkisi vardı? Erdal Susurluk kazasında ölen İstanbul eski Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Kocadağ tarafından Ulusal Temizlik Şirketi'ne oradan da Sabancı Center'a yerleştirildi. Şirket sahibi Kemal Aydoğan ve Kocadağ arasındaki ilişki netleşmedi. - Cinayet silahlarından biri 10 ay sonra, Susurluk'ta kaza yapan Mercedes'te ne arıyordu? - İpekçi sanığı Yalçın Özbey'in, Sabancı'yu vuran Duyar'ın Almanya'daki evinde ne işi vardı? - Cinayet günü Sabancı Kuleleri'nden dışarıyla yapılan görüşmelerin kaydını kim, nasıl sildi? - Önceki örgütten "polisle çalıştığı için" atılan Mustafa Duyar nasıl Dev-Sol'cu oldu? - Cezaevinde "Ben artık konuşacağım" diyen Duyar'ın aynı günün akşamı öldürülmesi tesadüf mü? - Belçika'da yedi yıl hapis yatarken Erdal'ın iadesini mümkün kılacak talep neden yapılmadı? - Mustafa Duyar, Şam'da Abdi İpekçi'yle ilgili belgesel izlerken orada cinayetin azmettiricisi olarakYalçın Özbey'in fotoğrafını gördü. Sabancı davası sonrası kaçtığı Almanya'da Özbey'in evine gelen kişi olduğunu anlamasıyla, Abdi İpekçi cinayetiyle, Sabancı cinayetinin aynı güçler tarafından işlendiğini düşündü ve öldürülme korkusuyla teslim olmaya karar verdi. - ANAP eski milletvekili Eyüp Aşık, Duyar'ın teslim olmadan önce kendisini aradığını ve "Sabancı Güneydoğu işine el attığı için bize öldürülmesi emri geldi. Binada aslında üç değil dört kişiydik. Olaydan üç gün sonra bizil öldürmeye çalıştılar. Suikastta kullanılan silahları daha sonra bizden aldılar. Bu silahlardan biri Baretta marka olan, Sidat Buçak'ın Susurluk'ta kaza yapan otomobilinden çıkan silahtı ve namlusunu değiştirmişlerdi" dediğini söyledi. - Eski Adelet Bakanı Şevket Kazan, Duyar'ın devlet adına bazı eylemler yaptığını iddia etmiş ve "Polisle işbirliği yaptığı için önceki örgütten atılmıştı" dedi. - Duyar, Afyon Cezaevi'nde kaldığı hücrede daha önce suçu üstlenen ifadesini değiştirmek istedi. "Bildiği bütün sırları açıklamaya hazırım" dediği günün akşamı çıkartılan bir isyanda öldürüldü. Yıllar sonra silahın Ergin kardeşlerin avukatı aracılığıyla cezaevine sokulduğu itiraf edildi. TARAF

--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------
İster Mermi Kullansın, İster Oy Pusulası,
İnsan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı...
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.