26 Şubat 2008

BAŞÖRTÜSÜ VE HUKUKİ KOMEDYA !


Bir meclis koca T B M M çalıştı ve ezici çoğunlukla 400 den fazla oy ile çıkardı Başörtüsü yasasını ..O da yetmezmiş gibi devletin en üstünde ki makam olan Cumhurbaşkanlığı onayı ile anayasanın değiştirilen maddelerine onay verildi.....Ve Kamuoyuna Başörtüsü serbest ! artık oleyyyyy zafere erdik artık özgürüz pohpohlaması yapılarak salındı güzide üniversitelerimize "Allahın Emrinden Ötürü Başlarını Örten" genç kızlarımız......

Ancak o da ne ola ki ,Bir devlet yasa koyuyor kanun cıkarıyor ve üstüne başörtüsü artık özgür diye kamuoyuna lanse ediliyor ama adamlar çıkıp olmaz öyle şey eski yargı kararlarına göre Başörtülü okuma hakkı yoktur ve yasaktır diyerek Başında Örtü bulunan öğrencileri içeri almıyor...Vay be zafere bak !

Hukuk mu ? nerdeydi o ? Eski Yargı Kararları ,Yeni Yargı Kararları nı tanımıyor ve eskisi yenisine fiili tecavüzde bulunuyor...

Hangi Hukuk Sisteminde var böyle birşey ?

Bizim Müslümanlar cok saftirikler kandılar yine... saf damarlarından yakalandılar yine ...zafer kazanmış edası ile verdiler velveleye etrafı ,tıpkı Türkçe Ezan meselesinde olduğu gibi .......


Acaba adı zafer mi yoksa gaz alma hadisesi mi?

O devirde minarelere çıkıp Hakkı esaslı bir biçimde haykıran gönüller vardı mesela....Hadi lan ordan Tanrınız sizin olsun "ALLAHUEKBER "diye okunacak ezan Anadoluda diye minareye çıkıp hakiki manasıyla ezanı okuyan delikanlı gönüllerden bahsediyoruz.....O gönüllere yıllardır sürecek cezaevi kapıları açılmıştı o devirlerde yaşamak için direnmek gerek ve Hayat o delikanlı yüreklerin elleriyle bahşediliyordu aslında Anadoluya........Hayatın anlamıydı sütçü imamca direnmek ve gavura karşı amansızca savaşmak kurtuluş savaşı gerçekleştirmek simgelerimize karşı olursunuz ha ! Alın ozaman size Sütçü İmam kurşunu işte öyle denize dökülürsünüz Allahsız Yunan Askerleri gibi .... Allahsızların Tanrılarına karşı hadi ordan len demek .......Yedi Düvele Karşı girişilen 1919 Kurtuluş savaşımızın amacı da zaten bizim olan değerlere karşı olan soysuz çapulcu ve Allahsız Batıcı orduları dize getirmekti......

1919 da....Anadolu Şaha kalkmıştı....


Anadolu halbu ki başörtüsü hakkını söke söke almasınıda bilir...Fransız işgalcilerinin Bir sütçü İmam ın adını duyduğun da hala daha içleri cızzzz ettiğini adım gibi biliyorum ..SÜTÇÜ İMAM ların sesini duyanlarında içleri cızzz ediyor bunada eminim...

Velhasıl o başörtüsü için o gün kan döken düşmanı alaşağı eden hadisenin emperyalizme vurulmuş bir tokat ,ve yedi düvele karşı silahlı direnişi başlatan kıvılcımın ruhu yaşıyor bugün ANADOLU da ...Öyle olmasa Kurtuluş Savaşının ruhundan bahsedebilinirmiydi ki?

Neymiş Efendim Başörtüsü anti emperyalist direniş simgesiymiş !

Bunu ben demiyorum Tarih demektedir..ve adına Üniversite kurulmuş Sütçü İmam demektedir...

O Üniversite de de öğrenciler başında ki örtüleri ile içeri alınmadımı yok sa hala ?
Vay be kazanılan Zafere bak Kendi hakkımızı bile ...yani var olan birşeyin bu toprakların var olma nedenlerinden olan birşeyin sanki yeni ortaya çıkmışta bizde onu savunuyoruz halbu ki biz ev sahipleriyiz bre müslümanlar.! Bu Vatan Bizim...
Amerikanın sunduğu Türban (çözüm) paketlerine mi kaldık ???
BENLİĞİMİZİ elimizden alıp VE bu hakkı engelleyen Başımızda ki örtümüze karışan kamusal alana giremessin dİyen ve hatta bize dinimizi öğretip "İSLAM DA BAŞÖRTÜSÜ YOKTUR" diye karşımıza bu emperyalist düzenin yetiştirdiği din adamı kılıklı insanları çıkaranlar kimdi?
Neyse biz yine bugüne dönelim ve hadiselerin peşinden sürüklenelim ...



yer: Süleyman Demirel Üniversitesi....26 Şubat 2008

Başörtülü öğrencilerden oturma eylemi

Başörtüsü yasağı kalktığı halde uygulamaya geçmeyen SDÜ'de içeri alınmayan öğrenciler oturma eylemi yaptı.

.....................................

yer:Ondokuz Mayıs Üniversitesi 26 Şubat 2008
Başörtülü Öğrenci Velisi Hastanelik
başörtüsü yüzünden kavga çıktı.Başörtülü bir öğrencinin velisi ile güvenlik güçleri arasında kavga çıktı. Veli hastanelik oldu.
........................................
'Kanun dinlemeyiz'Üniversitelerde başörtüsü yasağını kaldıracak anayasa düzenlemesinin
Cumhurbaşkanının onayı ve resmi gazetede yayınlanmasının ardından bazı yasakçı üniversiteler anayasa değişikliğini uygulamayacaklarını bildirdi.

.......................................................

'Kanun dinlemeyiz'Üniversitelerde başörtüsü yasağını kaldıracak anayasa düzenlemesinin

Cumhurbaşkanının onayı ve resmi gazetede yayınlanmasının ardından bazı yasakçı üniversiteler anayasa değişikliğini uygulamayacaklarını bildirdi.
.......................................................
üniversitenin başörtülüleri kabul eden bölümlerinde yasaktan yana olan öğretim görevlilerinin başörtülü öğrencilere ‘Siz bize bunu dayattınız ama not verdiğimizde gününüzü göreceksiniz” dediği iddia edildi.REKTöR PARLAK DA AYNI ŞEYİ SöYLEMİŞTİHacettepe üniversitesi’nde yaşanan bu olay, birkaç hafta önce İstanbul üniversitesi Rektörü Mesut Parlak’ın sözlerini akıllara getirdi. Rektör Parlak da, ‘Başörtülülere hak ettikleri notu vermeyiz’ şeklinde bir açıklama yaparak, büyük tepki toplamıştı.
.......................................................................

Yahu bu kanun çıktı da Başında Örtüsü olan Müslüman Bacılarım Hala neden bu haldedirler ? Hukukunuzu nideyim ! Benmiyim İşgalciyi bu Vatandan 1919 da kovan yoksa İşgalci mi hala benim Vatanımda çöreklenmiş .......Bu kara pusudan çıkarak değnek sallayanlar da kim ?

Heytt BE !zaferiniz kutlu olsun müslümanlar ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.