4 Şubat 2008

Sabır Sınavları :)

Hayat her zaman kolay değildir. Günümüze serpiştirilmiş çeşitli sınavlardan geçtikten sonra akşama ulaşabiliriz genellikle. Sabır sınavlarını başarıyla atlatabilenler, sevilen insanlar olurlar; hem Yaradan katında, hem yaratılanlar gözünde. Yânisi: sabrın sonu selamettir :) Kuyruk Sınavı: Sıranızı değiştirirseniz, terk ettiğiniz kuyruk daha hızlı ilerlemeye başlar. Telefon Sınavı: Çevirdiğiniz yanlış numaralar hiç meşgul çalmaz. Tamir Sınavı: Bir makineyi tamire başlayıp elleriniz kir-yağ içinde kaldığında burnunuz kaşınır. Atelye Sınavı: Düşürdüğünüz önemli bir parça, tezgahın altında, ulaşılması en güç noktaya yuvarlanır. Mazeret Sınavı: Patronunuza "lastiğiniz patladığı için geç kaldığınızı" söylediğinizde, ertesi gün lastiğiniz patlar. Banyo Sınavı: Bütün gün çalmayan telefon, banyoya girip sabunlandığınızda çalar. Karşılaşma Sınavı: Beraber görülmekten çekindiğiniz biriyleyken, karşılaşmak istemediğinizle karşılaşma ihtimali yüzde yüze yakındır. İspat Sınavı: Birine bir cihazın çalışmadığını göstermek istediğinizde çalışır. Biyomekanik Sınav: Ağrınızın şiddeti, ağrının kaynağına ulaşma imkanınızla ters orantılı olarak yüksektir. Tiyatro Sınavı: Koridora en uzak koltuktaki seyirci salona en geç gelir. Kahve Sınavı: Kendinize sıcak bir fincan kahve hazırlar hazırlamaz, patronunuz kahveniz soğuyana kadar sürecek bir iş verir. Ex-Zone'dan
--
PRIMUM NON NOCERE
http://ismetsoner.spaces.live.com
(Kızgınlıkla karar almayın, mutluluktan uçtuğunuzda söz vermeyin. İkisi de sarhoşluk ânıdır, akıl başta değildir)
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.