9 Şubat 2008

YUMURTADAN ÇIKIP KABUĞUNU BEĞENMEYEN VEKİLLER

Vekilin böylesi

Yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmemek sözünü hepimiz iyi biliriz. Bu söz zaman zaman fındık kabuğu, zaman zaman ceviz kabuğu şeklinde de yeniden yorumlamalara sebep olabilir.

22 Temmuz seçimlerinde Erzurum'dan sürpriz bir şekilde aday gösterilen ve milletvekili seçilen Saadettin Aydın'ı hepimiz iyi tanırız desek de hiç kimsenin tanımadığı gerçeğini değiştiremeyiz.

Ankara'ya giden Hınıs'lı vatandaşlardan işittik.

Vekilinden yardım bekleyen Hınıs'lı vatandaşlar ne varki Aydın'ı tam bir kibir abidesi olarak yorumluyorlar. TBMM'deki makam odasına gittiklerinde duvar gibi görünüşte danışmanları ve sekreterleri ile karşılaşan Hınıslılar, bu mu bizim vekilimiz demekten kendilerini alamıyorlar.

Erzurum Erzurum olalı böyle vekil görmedi diyesi geliyor insanın.

Sayın vekil güya Hınıslı vatandaşlar ekmek, iş, para istiyorlar diye makamının önünden bile geçirtmiyormuş yanına giden seçmenlerini.

Güya doğma büyüme Hınıs'lı olan müstakbel vekilimiz Saadettin Aydın'ı buradan tüm Erzurumlulara şikayet ediyorum. Vekillik müessesinin tanımını çok iyi algılaması gerektiğini düşündüğümüz Saadettin Aydın, artık kibir ve gururundan sıyrılıp seçmenlerine vefasını göstermelidir.

Bir gazeteci olarak bende vekillik müessesinin icra değil rica makamı olduğunun bilincindeyim. Elbette ki yapacağı işler ancak rica ile sınırlıdır. Lakin her ne olursa olsun seçmenleri dışlamak onları hakir görmek bir vekilin en son yapacağı eylem olmakla beraber fındıktan çıkıp kabuğunu beğenmemeye en büyük örnektir.

Sayın Aydın, oturduğunuz makama gelinceye kadar nasır tutmuş elleriyle seni okutmak için tarlada tohum eken babanı unutma!

Sayın Aydın, her sabah erken kalkarak ineklerin sütünü sağarak senin okul masrafını çıkarma gayretindeki anneni unutma!

Sayın Aydın, senin ileride büyüyüp adam olman için tüm bilgisini sana aktarma gayretindeki öğretmenini unutma!

Ne var ki unutmuş gibisin…

Köylü milletin efendisidir diyen M. Kemal Atatürk'ü bile unutmuş gibisin..

Bu sana yakışmıyor.

Erzurum senin gibi bir vekili istemiyor…

Milletvekilliğinde henüz yeni bir başlangıçtasın. Önünde uzun bir vekillik süresi var. Ya bu deveyi güdeceksin yani vekilliğin hakkını vereceksin. Yada işin başında iken seçmenlerini daha fazla yıldırmadan bu vekillikten istifanı vereceksin.

unlemgazetesi@gmail.com

BU YAZI ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ YAZI GRUBUNA HANİFİ AKSAKAL TARAFINDAN YAZILMIŞTIR...
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

1 yorum:

  1. Ben Saadettin Aydının eski bir öğrencisi olarak yazdıklarınızn tamamen yanlış olduğunu söylemek istiyorum.Erzurum milletvekili Sayın Saadettin Aydın hakkında düşündükleriniz tamamen yanliştir.Sayın Saadettin Aydın gittiği her yerde yaptığı işlerle orada bulunan insanların gönlünü fethetmeyi başarmış birisidir.En kısa zamanda yazdıklarınızn tamamen yanlış olduğunun farkına varacaksınız.Bence şimdiden Sayın Saadettin Aydından özür dilemeniz gerekiyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.