T a r a f s ı z D e ğ i l i z

ABD’nin Mehmetçikten Yediği Golü Çıkarma Çabası !

ABD'nin Mehmetçikten Yediği Golü Çıkarma Çabası ! Alp Ergenekon alpergenekon@haberdokuz।com Bu e-posta adresi spam korumalıdır। Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin। Fazla bir geçmişe değil, 2007 Nisan ayına kadar gidelim ve hafızalarımızı şöyle bir yoklayalım॥ · Genelkurmay : Irak'ın kuzeyine girilirse kesinlikle fayda elde ederiz. · Başbakan : Siz önce içeridekileri halledin sonra dışarı bakın. Anlamı çıkarılabilecek türden konuşmaların yapıldığını sanırım hepimiz hatırlıyoruz. Peki bu konuşmalara ABD yetkililerinin cevapları ne oldu : "TSK Irak'a girmemelidir !" Bu gelişmelerden sonra ABD tarafından yapılan açıklamalardan destek alan PKK, kalleş saldırılarını daha da yoğunlaştırarak saldırılarına devam etti. Ancak bu saldırılardan sonra ABD, PKK ve yandaşlarının hesap edemediği bir şeyler oldu ! http://www.haberdokuz.com/son-haberler/abdnin-mehmetcikten-yedigi-golu-cikarma-cabasi.html







--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.