11 Mart 2008

Arabasını Park Ettiği Yeri 7 Ay Sonra Buldu !





İngiltere'de bir sürücü, Suffolk'taki evine dönerken uğradığı St Edmunds adlı kentte park ettikten sonra yerini hatırlayamadığı aracını 7 ay sonra buldu.
Otomobilini kent merkezinde bir ara sokağa park eden 58 yaşındaki Eric King, ilk gün 4 saat aradığı otomobilini, daha sonra aralıklarla 7 ay boyunca aynı kente giderek aradı.
Kentteki bütün pansiyonlarda kalan ve 3 bin sterlin değerindeki Ford Focus marka otomobili bulabilmek için yaptığı bu seyahatler için yaklaşık 500 sterlin harcayan King, kayıp aracının bulunması için belediye ve polise de başvurdu.
King'in aracını park ettiği sokağın sakinleri, 7 ay boyunca birbirlerinin zannettikleri aracın sokakta yaşayan kimseye ait olmadığını fark ederek, polise ve belediyeye terk edilmiş araç ihbarı yaptı ve böylece araç sonunda sahibine kavuştu.

sende-yaz
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.