30 Mart 2008

Gaziosmanpaşa’daki astsubayın evi cephanelik çıktı!


Gaziosmanpaşa'daki astsubayın evi cephanelik çıktı!
İSTANBUL (30.03.2008)- İstanbul Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen silahların benzeri bu sefer Gaziosmanpaşa'daki bir astsubaya ait eve düzenlenen operasyonda ele geçirildi. Hasdal'daki Hava Üs Tabur Komutanlığı'nda görevli astsubay Murat Z.'ye ait olduğu öğrenilen evde mayın, işaret fişekleri, G-3 mermileri ve TNT kalıpları bulundu.

Alınan bilgilere göre ihbar üzerine Gaziosmanpaşa'da bir eve dün akşam düzenlenen baskında çok sayıda askeri cephane bulundu. Hasdal'da Hava Üs Tabur Komutanlığı'nda görevli astsubay Murat Z.'ye ait olduğu tespit edilen evde 1 adet mayın, 683 adet G-3 mermisi, işaret fişekleri ve TNT kalıpları bulundu.

9 MAYINI ALİBEYKÖY BARAJINA ATMIŞ

Evinde bulunan askeri malzemeleri görev yaptığı yerlerden getirdiğini iddia eden Murat Z'nin, 9 adet mayını da daha önce Alibeyköy Barajına attığını söylediği belirtildi. Merkez Komutanlığı'na bağlı inzibat ekiplerinin gözetiminde adliyeye çıkartılan astsubay Murat Z., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçen haziran ayında Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde bir gecekonduya polisin yaptığı operasyonda 27 adet el bombası, çok sayıda TNT kalıbı ve fünyeler ele geçirmişti. Bu operasyon ardından emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin tutuklanmıştı.

ANF NEWS AGENCY
--
www.gizlibelge.com dan web sayfamiza ulasabilirsiniz.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.