T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Sermayenin İmanı da,Siyasetin imanı da Yahudiye çalışıyor

Sayın Emekli Asker kardeşim, (Zeki KENTEL)
Ülkerle ilgili olarak Soner Yalçın'ın Kitabını oku yeşilin altında yatan gücün ne olduğuna öyle karar ver.Yurdum insanlarını ise yeşile, kırmızıya da takma.Ülkem de gelecek varken, o ateşi söndürme gayretiyle dış güçlere, hizmet etmeyelim.
Asıl, ülkemizdeki ekonomik güç, seçimlerden önceydi, bu ülke insanı için ne dedi(muhtemelen sarhoşken,Cem Hakko):"Bu ülkede kim iktidara gelirse gelsin, Türkler işçi biz(Yahudiler) patronuz."Basına da yansı dı.Ama hatırlarsanız.
Bitti laf.Sen neyi konuşuyorsun ki.Onun açığa vurduklarını gizleme niyetin olmadığını biliyorum.Ama sen de böyle konuşarak, bu memlekete hizmet ettiğini sanma.Bu millet karnını doyurmak için namusuyla işçilik yapıyor.Birileri bundan besleniyor.Bunlar;yeşil,sarı,Mavi-sermyae..Dini ırkı ve milliyeti,hizmeti nereye ne şekilde olan olursa olsun. Milletimiz kaybediyor ve Türk ve İslam düşmaları bu ülkeyi sömürüyor.Görüyoruz ki;Sömürgeleşen beyinlerle sömürü derinleştirilmiştir.O halde Lütfen dikkat çekerken,dikkat çektiğinizi de unutmayın lütfen..
Ben ülkemizde kalan ve dış güdümlü olmayan dışarda da kendine yayılma istidadı gösteren bütün Türk ve İslam sermayesine canım kurban.Keşke gerçekçi değerlendirmeler,kayda değer gelişmelerimiz olsun.Ayıp olmuyor mu insanları inançlarına göre dışlamak.Bu fitneye hizmet etmenin daniskası..
Sen yeşil derken müslümanları da ülkerin kucağına ittiniz.Yanlışlar çok.Konuşmakla da biteceğe benzemiyor.En iyisi mi Mavi sermayenin asıl renklerinden bahsetmek lazım.O zaman ben size mavi sermayenin varolma savaşında ki Taktiklerinden vereyim.Belki fikir sahibi olduğunu sandığımız şeylerin bile yahudi siyonist sermayesine dikkatleri çekmemize neden olur.
Bakın arkadaşlar bu fırtınaları kopartan arkadaşlar bilerek veya bilmeyerek nerelere hizmet ediyorlar.Yorumsuz veriyorum.Ama yoğunlaşarak düşünün. Dikkatinizi şu iki paragrafa verin lütfen:
"Siz,kuvvete karşı duramazsınız.O halde şöyle yapın:Kuvvetleri dağıtın,araşlarına girin parçalayın,karışıklardan faydalanın.Duygularınızı gizleyin,açığa vurmayın.Elinize fırsat geçtiği zaman düşüncelerinize karşı gelecekleri merhametsizce yok edin.Yapılan kötülükleri hafızanızda saklayın.Siz başka türlü var olamazsınız".[Cemal Kutay_Tarih Konuşuyor dergisi s.1233]
Evvela düşmanının inancını kıracaksın.Kendine güvenini yıkacaksın. Onu ahlaksızlığa sokacaksın.Aile bağını çözeceksinToprağının gelirini eline alacak, O'nu sen emeğnin uşağı yapacak, alıp sattıklarına aracı olacaksın.Gaye için herşey mübahtır.Zamanın acele etmesini bekleme... Sen zamanın ardından git.Sen bırakma,nasıl olsa onlar bırakacaklar ve meydan sana kalır.[C.Kutay_a.g.e -s:1116]

Bunlar Yahudilerin Dünya hakimiyetine sermaye olarak varışının imani delilleridir.Sana da hakim değil mi.Seni Krizlerle yönetip,kendini beslemiyor mu?



--
Tarihine sahip çıkmayanların,istikballeri olmaz.
اللهم صلي وسلم وبارك عليك يا حبيبي ياشفيعي يا قرة عيني يا محمد
Yavuz Sultan Selim Diyor ki:

Bu seferlerimiz, bu sıkıntılarımız ve bu perişanlıklarımız, hep gönülleri birleştirmek, İslam Birliğini tesis etmek içindir.

Mülk Allah'ındır. Kim Allah'ın yardımı olmadan istediğini elde etmede zafere ulaştığını söylerse, Allah onu kahreder ve aşağı derecelere indirir.

Vükela ve ümeranın süslü elbiseler giymesi, padişahlarına tazimden ileri gelir. Biz Allah'tan başka kime tazime mecburuz ki, bu külfeti ihtiyar edelim? Bizim Padişahımız vücudu saran libasa değil, ruhun içindeki inanca bakar.

Serhat ERDEMLİ
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.