29 Mart 2008

Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya: Davadan ve iddianameden eşimin bile haberi yoktu. (Türkiyedeki ve Amerikadaki Tüm Komploculara ve BOP'çulara Duyurulur)----------------( AB'ye HAYIR )

Yalçınkaya, Referans gazetesine açıklama yaptı
Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya:

Davadan ve iddianameden eşimin bile haberi yoktu.
O da sizler gibi televizyonlardan öğrendi

AKP'yi kapatmaya ilişkin iddianame ile tüm gözlerin üzerine çevrildiği Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, "Davadan ve iddianameden eşimin bile haberi yoktu. O da sizler gibi televizyonlardan öğrendi" dedi. Yalçınkaya böylelikle, Ergenekon tertibiyle dillendirilen iddianamenin İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in bilgisayarına iki gün önce gönderildiğine ilişkin iddialara da son noktayı koymuş oldu.

Referans gazetesinden Nuray Başaran Yargıtay Cumhuriyek Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya ile görüştü. Başaran haberde, Ergenekon tertibiyle ortaya atılan "iddianame iki gün önce İP lideri Doğu Perinçek'in bilgisayarında kayıtlıydı." haberlerinede sonlandırmış oldu.

Abdurrahman Yalçınkaya İddianameden eşinin bile haberi olmadığını söyledi. Yalçınkaya, "Davadan ve iddianameden eşimin bile haberi yoktu. O da sizler gibi televizyonlardan öğrendi" dedi.

Yalçınkaya böylelikle, Ergenekon tertibiyle dillendirilen iddianamenin İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in bilgisayarına iki gün önce gönderildiğine ilişkin iddialara da son noktayı koydu.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.