T a r a f s ı z D e ğ i l i z

4'Ü ÇOCUK 7 FİLİSTİNLİ ŞEHİD EDİLDİ ....FOTO GALERİ..


İslami Direniş Hareketi (Hamas), son olarak Gazze’nin kuzeyinde yer alan Beyt Hanun’da işlediği katliamda 4’ü çocuk 7 Filistinliyi şehit eden siyonistlerin cinayetlerine devam ederken ateşkesin konuşulamayacağını bildirdi. İsrail'in katlettiği bebeklerin görüntüleri ise müslümanların intikam yeminlerine vesile oldu...






Katliamın hemen ardından bir açıklama yapan Hamas sözcüsü Eymen Taha, bu katliamın Siyonistlerin kanla dolu kara tarihlerine ve katliamlar silsilesine eklenecek yeni bir halka olduğunu belirterek, bu saldırının asıl amacının ateşkes çabalarını sekteye uğratmak olduğunu söyledi.




Taha, sözlerini “Arap ülkelerinin sessizliğini sürdürdüğü bir dönemde bu tür bir katliamın işlenmesini manidar buluyoruz. Özellikle Mısır’ın işgalcilerin suçlarına engel olma çabasında olması gerekir.” şeklinde konuştu.




Sözcü Hamas adına yaptığı açıklamada, şu ana kadar işgal güçleriyle herhangi bir ateşkes yapılmadığını belirterek bunun halen Filistinli direniş grupları arasında tartışıldığına dikkat çekti. Sözcü, açıklamasında “Bu katliam, Siyonistlerin ateşkes istemediğinin ve bu yoldaki çabaları kesintiye uğratmak istediğinin en açık kanıtıdır. Ayrıca işgal yönetimi, Gazze Şeridi’ne kanlı bir saldırı düzenlemek istediğini gizlemiyor.” ifadelerini kullandı.




Taha, Filistin direnişinin işgalcilerin saldırılarına misillemede bulunma hakkının olduğunu belirterek, “Herkes şunu bilmelidir ki sorun Hamas’ta değil, ateşkesi kabule yanaşmayan işgal güçlerindedir.” dedi.




İsrail işgal güçleri, bu sabah (28 Nisan Pazartesi) işledikleri bir katliamda yaşları 1’le 6 arasında değişen 4’ü çocuk olmak üzere 7 Filistinli sivili şehit etmişti.




İşte o katliam görüntüleri:

















0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.