6 Nisan 2008

[ANADOLU HABER] Şiir

BOSNA HERSEK’E MERSİYE

(Bu şiir 1995’li yıllarda kaleme alındı. Şimdi 2008 yılndayız. 13 yıl geçmiş. Bu şiir günümüz coğrafyasını yansıttığı inancındayım)Batının sinsi ittifakı sırtımızdaDüşer kaleler, ateş olur bağrımızda Medeni olmak yarışında bir izdihamBir handikap ki, İslam'a tecavüz ilham Kendi özünden yazık ki koparılıyorRuhuyla mahkûm edilerek yazık ki sarılıyor Sende ki ilham, ne başkasını sömürmekNe sömürülmek, âlemde zulmü öldürmek Şımarık cani, dünkü AT UŞAĞI yineSeni de korkunç canavarların içine Almak geyesi, sırtlanları dahi aşmışOnda ki öfke, seni boğmak için taşmış Sende ki sima, bütün İslam'ın umuduBosna ve Hersek cihada sebep oldu mu? Kosova, Varna, Niğbolu demeden TunaAkışta tarih, seda da tekbir okuna Ah, kendini ne ile teslim edeceksinTeslim olacak(!) yazık feda edeceksin Maziyi inkar, kopkoyu cehalete girerKemirir seni içten dışa doğru dider Asrın aynası; çözülme, pörsüme, dağılmaKuvvetten düşme, takatsiz mecalsiz kalma "Düşünme-Eğlen" sefası, yumruk başındaİnişli yolda, zaman ki zeval yaşında Yaşanır olmuş kâinatın kıyametiKan damlaların göz yaşında alameti Bir musibet ki, binbir nasihata evlaRuhları teskin edici ilaç; LA HAVLE İslam'ın nuru istenmese de doğacakÇelikten zırhı onları, imanın boğacak. Bedrettin Keleştimur

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.