24 Nisan 2008

And Olsun ki Gunes Tugumuz, Gok Cadirimiz Olacak !

Alp Ergenekonalpergenekon@haberdokuz.com

And Olsun ki Gunes Tugumuz, Gok Cadirimiz Olacak ! Bu defa Malazgirt ovasindayim. Secilmisler Meclisi, degiştigi anlasilan bazi uyeleriyle cok onemli olarak nitelendirdigi toplantisi icin bu kez burayi secmis. Once gelen yine Oguz Kagan oldu. Ardindan gelen Alparslan olmasina Alparslan'di ancak ya o muthis heybeti !Alparslan in dusmanda korku, dostta saygi uyandiran o muthis goruntusu Malazgirt'ten sonra ikinci kez ortaya cikan bir durumdu… Sonradan gelen ise Gazi Mustafa Kemal di.O nun da gozleri cakmak cakmak, sari saclari adeta bir Aslan yelesi gibi idi… Istisare edilecek olan konunun Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal'le ilgili olan bir konu olmasinda suphe yoktu. Ben bu merak icinde iken Oguz Kagan in;"Her ikinizde Anadolu icin cok mucadele ettiniz. Biriniz kapisini Turklere acarken digeriniz ise yillar sonra tekrar Turk un elinde kalmasini sagladiniz !Anadolu 'yu Turk e Yurt, Vatan yaptiniz !"Seklindeki az ama cok anlam ifade eden aciklamasi istisare konusunun ne oldugunu aciklamaya yetmisti. Konu, Turk Milleti ve asirlar oncesinden yurt edindigi Anadolu idi. Ancak oldukca genel olan bu hususlarin ele alinmasini saglayacak, cok cok ozel bir durum olmaliydi. Somurgeci guclerin asirlardir Anadolu yu yurt edinmis Turk Milleti uzerinde projeleri oldugu, bu projelerini zaman zaman eyleme donuşturdukleri ve bu nedenle de Secilmisler Meclisinde gorusme konusu dahi edildigini biliyorum. Secilmisler Meclisinin ayni konuyla ilgili olarak ikinci kez bir araya gelmeyeceklerini bildigimden istisare konusunu iyiden iyiye merak etmistim. Gorusulecek olan konu, Turk Milleti ve Anadolu ile ilgili idi ama buna neden olacak cok özel durum ne olabilirdi… Merak ettigim bu cok ozel durumun ne oldugunu anlamak icin mecliste dinlenecek konusmaci ya da bir isaret aradı gozum ama nafile. Gorusu icin cagrilmis bir konusmaci ya da davaci pozisyonunda birisi de yoktu. Oguz Kagan in onundeki dosyayi incelemeye baslamasi istisarenin basladiginin bir gsstergesi idi. Kisa bir incelemenin ardindan Gazi ye soz verdi.. Gazi oldukca endiseli bir tavir ve cakmak cakmak olan gozleri ile Oguz Kagan a yonelerek konusmasina basladi."Somurgeci gucler, olusturmayi basardigi, Islamiyet le alakasi olmayan Ilimli Islam ismindeki yeni bir din ile Turk Milletini istedikleri amaca uygun olarak inisiye etmeye calismaktadirlar. Olusturduklari Protestan Mezhebi ile Hristiyan Dunyasini boldukleri gibi ayni oyunu daha da gelistirerek Turk Milleti üzerinde tatbik etmeye calisiyorlar. Hedefleri, kendileri disinda tum Dunya insanligini yonetmek olan bu guclerin ABD merkezli olusturduklari Evangelizm ve Ilimli Islam isimli yeni dinler araciligi ile tum Dunya insanligi ciddi tehlike altindadir. Nihai hedefleri olan Armagedon savaslari baslamadan gerekli onlemleri almali ve insanlık icin son derece tehlikeli olan bu oyuna son verilmelidir." Yazinin Devami icin :

http://www.haberdokuz.com/alp-ergenekon/and-olsun-ki-gunes-tugumuz-gok-cadirimiz-olacak.html

www.haberdokuz.com

Gundeme Son Nokta…


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.