4 Nisan 2008

BARAN Dergisi 65. Sayı ÇIKTI...

Selâm ile...

Haftalık olarak yayınlamakta olduğumuz ve tüm Anadolu'da bayilere dağıtımı yapılan "BARAN Dergisi"nin 65. Sayısı çıkmıştır... Dergimizin 65. Sayısının "ÖNSÖZ"ü aşağıda olup, "kapak resmi" ve "Muhteva"sı ilişiktedir...Dilerseniz, www.barandergisi.com adlı sitemizdeki "arşiv" bölümümüzden geçmiş sayılarımıza ulaşabilirsiniz.Selamlar! BARAN DergisiAdres: Emekyemez Mh. Gümüşgerdan Sk. No: 6/4 ŞİŞHANE - İSTANBULTel-Faks: (0212) 361 44 18E-Mail: barandergisi@gmail.com Web: www.barandergisi.comNot: Bilgilendirme amaçlı mesajlarımızı bir daha almak istemiyorsanız, lütfen bu mail adresine boş bir mesaj atınız... BARAN Dergisi 65. Sayı Çıktı… TÜM BAYİLERDE!..

BARAN 65 ÖNSÖZ:

Selâm ile...Büyük Doğu topraklarında "darbe" üstüne "darbe" yiyerek dünya ölçeğinde çözülmeye başlayan "Çok Uluslu Terör Örgütü"nün Türkiye kolu "Fethullah-Talabani-Barzani Terör Örgütü\"nün saldırıları, adı geçen örgütün elebaşlarından G. Bush adlı şahsın teşvik ve telkinleriyle millici Perinçek ve İşçi Partisi üzerinde yoğunlaşıyor. Saldırının ilk günlerinde zihinleri bulandırmak, tereddüt uyandırmak için dahil edilen diğerlerinin görüntüleri yavaş yavaş silinirken; fotoğraf karesinde AB-D sömürgeciliğinin \"küçük ortadoğu projesi\"ni yere çarpan, Ermeni soykırımı yalanına karşı kararlı bir mücadele ortaya koyan ve insanlarımızın zihinlerinde \"özelleştirme\" adıyla meşru kılınmaya çabalanan vatan yağmacılığını reddeden, Çanakkale Ruhu\'yla silâhlı kurum ve kişilikler ön plâna çıkmaya başladı.

Terörist batı sömürgeciliğine karşı topyekün İstiklâl Savaşı verip tam bağımsızlığın kazanılması görevini; biri sadece \"lâiklik ilkesini muhafaza\", diğeri sadece \"lâiklik ilkesine güya karşı olma\" bahanesiyle birbirleriyle yıllardır güya dalaşmak suretiyle insanlarımızın enerjisini ziyan ederek gürültüye getiren sahte kutuplaşmanın her iki kutupçuğundaki \"güya düşman kardeşler\"in ağzında hep aynı sakız;

\"Efendim yüzde 47 oy almış AKP\'yi kapatmak, darbe yapmak millet iradesini hiçe saymaktır\". Her kesimden samimi vatanseverlerin, vatansever mücahitlerin, düşmanı topraklarımızdan sürüp çıkaracak bir İstiklâl Savaşı\'nı başarmak üzere görevi ele alacak olması millet iradesini hiçe saymak oluyor da; aynı düşmanın Irak\'a yönelik 2003 Saldırısı\'na milletimizin yüzde 90\'ı karşı olduğu halde \"tezkere paçavrası\"nı meclisten geçirmeye çalışmak, yabancı düşmanla gizli anlaşmalar yapmak, Kuran ayetlerine sansür uygulamak, Gelibolu yarımadasını âdeta düşmana terk etmek ve Irak Devleti\'ni sırtından hançerleyen kuklaları Çankayalarda ağırlamak mı millet iradesini dikkate almak oluyor?

Yüzde 53\'ün farklı partilere dağılmış olmasıyla değişmeyecek bir gerçek; farklı partilere bölünmüş olsa da, ülkeyi AKP\'nin yönetmesine karşı olmakta birleşenlerin oranı olarak yüzde 53 rakamı, ülkeyi AKP\'nin yönetmesinden yana olanların yüzde 47\'sinden besbelli ki büyüktür.

Hem öyle \"makarnadan millet iradesi\" filan olmaz.
Dolayısıyla telâşa gerek yok; o sesler, her kesimden samimi vatanseverlerin, Mücahit Silâhlı Kuvvetlerin İstiklâl Savaşımızın Irak ve Afganistan Cephelerinde düşmana indirdiği "darbe"lerden geliyor. O "darbe sesleri"nden korkacak olanlar elbette sizler değilsiniz; kopacak çıngardan bırakınız Çandarları, Çongarları, Birandları, Altanlarıyla, sahte kutuplaşmanın her iki kutupçuğundaki borazanlar; vatansevmez Bertaraf Gazetesi, sahte mukaddesatçı Yeni Şafak, Vakit, palavradan Atatürkçü Cumhuriyet Gazetesi ve diğerleri korksun; bırakınız 1915 Çanakkale Kara Savaşları\'nın yıl dönümü yaklaştıkça; "Bu yıl bizi de dedelerimiz gibi bir \'darbe\'de denize dökmesinler?" diye telâşlanan Anzak soyunun ödü patlasın.

Zihinlerinizi gerçek hayatta asla mevcut olmayan \"mutlak kötü darbe\"yle, \"mutlak iyi şekli demokrasi\" saplantısından arındıracaksınız
www.barandergisi.com

AKP ile Beraber Mecliste Bulunan CHP, MHP ve DTP de Kapatılmalı!

SUÇLARI: Emperyalizmle işbirliği... Irak'ta yapılan Arap soykırımına yardım ve yataklık... Teröristbaşı Amerika'ya işgal - terör üssü tahsis etmek... Uluslararası ve ikili-gizli anlaşmalarla ülkenin işgalini görünmezleştirmek... Bağımsızlığı ilga... İnsanımızın millî ve dinî hafızasına kast etmek... İstiklâl Savaşı vermiş bir orduyu, ülkesinin bağımsızlığı için İstiklâl Savaşı veren Mücahid Silahlı Kuvvetler'le karşı karşıya getirmeye çalışmak... Irak Devlet Başkanı Saddam'a ihanet etmek... Saddam'ın teröristleriyle işbirliği yapmak... Irak Devleti'ne ve ülkesine ihanet etmiş hainleri devlet adamı olarak ağırlamak... Yasadışı Fetullah-Talabani-Barzani Terör Örgütü'ne üye olmak... Yasadışı Terör Örgütü'nün üst düzey yöneticisi Talabani'yi Çankaya'da ağırlamak... İhaneti teşvik ederek hainleri ödüllendirmek... Afganistan topraklarına NATO Terör Örgütü'nün kıçını kurtarmak için muharip asker göndermeye çalışmak... Gelibolu Yarımadası'nı işgalci ANZAK kuvvetlerinin torunlarına hediye etmek... Askerin başına çuval geçirilmesine izin vermek... Kıbrıs'ı Batı'ya peşkeş çekmek... Millet iradesine aykırı bir şekilde Yahudi-Hıristiyan projesi BOP'un Eşbaşkanlığını yapmak... Bebek katili-yağmacı-ırz düşmanı Amerikan askerleri için duâ etmek... İncirlik işgal-terör üssünün kalıcı olması için oy kullanmak... Direnişçi müslümanları Amerika'ya teslim etmek... Iraklıların yer altı-yer üstü zenginliklerini yağmalamak ve çalmaya teşebbüs etmek... Özelleştirme adı altında ülkeyi yağmalatmak... Devletin ve milletin stratejik kurumlarını yabancılara peşkeş çekmek... Terör Örgütü CIA'nın müslümanlara işkence yapması için zemin hazırlamak... Ergenekon adıyla Türklüğe saldırmak... Milletimizin zihninde tarihi süreç içerisinde oluşmuş ordu fikrine saldırmak... Milletin tarihine saldırmak... İsrail Başbakanı'nı mecliste konuşturarak Filistinliler başta olmak üzere tüm müslümanlara ihanet etmek... İslâm'a ve Türklüğe Batı'nın istediği şekilde saldırmak... Batı hayat tarzını insanımıza dayatmak... Demokrasi bezirgânlığıyla çeteler kurmak... Laik-Antilaik sahte kutuplaşması üzerinden insanımızı bölmeye çalışmak... Ergenekon'a "terör" deyip, Nevruz şakşakçılığı yapmak... Çanakkale ruhuna ihanet etmek... Uzlaşma- konsensus, açıktoplum, şeffaflaşma, dışa açılma-saçılma, kendini keşfetmek, değişim, dönüşüm, kendini pazarlama, marka, tanıtım gibi seks tabirleriyle "fahişe millet" meydana getirmeye çalışmak... Devleti, milleti, dini ortadan kaldırarak Hedonist insan tipi meydana getirmek... Müslüman Anadolu'yu AB-D'nin fuhuş bahçesi hâline getirmeye çalışmak... Diyalog-hoşgörü adı altında İslâm'a saldırıya izin vermek... Vesaire... Vesaire...

www.barandergisi.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.