2 Nisan 2008

BARAN DERGİSİ 65. SAYISI BAYİLERDE.....

AKP ile Beraber Mecliste Bulunan
CHP, MHP ve DTP de Kapatılmalı!
SUÇLARI: Emperyalizmle işbirliği... Irak'ta yapılan Arap soykırımına yardım ve yataklık... Teröristbaşı Amerika'ya işgal - terör üssü tahsis etmek... Uluslararası ve ikili-gizli anlaşmalarla ülkenin işgalini görünmezleştirmek... Bağımsızlığı ilga... İnsanımızın millî ve dinî hafızasına kast etmek... İstiklâl Savaşı vermiş bir orduyu, ülkesinin bağımsızlığı için İstiklâl Savaşı veren Mücahid Silahlı Kuvvetler'le karşı karşıya getirmeye çalışmak... Irak Devlet Başkanı Saddam'a ihanet etmek... Saddam'ın teröristleriyle işbirliği yapmak... Irak Devleti'ne ve ülkesine ihanet etmiş hainleri devlet adamı olarak ağırlamak... Yasadışı Fetullah-Talabani-Barzani Terör Örgütü'ne üye olmak... Yasadışı Terör Örgütü'nün üst düzey yöneticisi Talabani'yi Çankaya'da ağırlamak... İhaneti teşvik ederek hainleri ödüllendirmek... Afganistan topraklarına NATO Terör Örgütü'nün kıçını kurtarmak için muharip asker göndermeye çalışmak... Gelibolu Yarımadası'nı işgalci ANZAK kuvvetlerinin torunlarına hediye etmek... Askerin başına çuval geçirilmesine izin vermek... Kıbrıs'ı Batı'ya peşkeş çekmek... Millet iradesine aykırı bir şekilde Yahudi-Hıristiyan projesi BOP'un Eşbaşkanlığını yapmak... Bebek katili-yağmacı-ırz düşmanı Amerikan askerleri için duâ etmek... İncirlik işgal-terör üssünün kalıcı olması için oy kullanmak... Direnişçi müslümanları Amerika'ya teslim etmek... Iraklıların yer altı-yer üstü zenginliklerini yağmalamak ve çalmaya teşebbüs etmek... Özelleştirme adı altında ülkeyi yağmalatmak... Devletin ve milletin stratejik kurumlarını yabancılara peşkeş çekmek... Terör Örgütü CIA'nın müslümanlara işkence yapması için zemin hazırlamak... Ergenekon adıyla Türklüğe saldırmak... Milletimizin zihninde tarihi süreç içerisinde oluşmuş ordu fikrine saldırmak... Milletin tarihine saldırmak... İsrail Başbakanı'nı mecliste konuşturarak Filistinliler başta olmak üzere tüm müslümanlara ihanet etmek... İslâm'a ve Türklüğe Batı'nın istediği şekilde saldırmak... Batı hayat tarzını insanımıza dayatmak... Demokrasi bezirgânlığıyla çeteler kurmak... Laik-Antilaik sahte kutuplaşması üzerinden insanımızı bölmeye çalışmak... Ergenekon'a "terör" deyip, Nevruz şakşakçılığı yapmak... Çanakkale ruhuna ihanet etmek... Uzlaşma- konsensus, açıktoplum, şeffaflaşma, dışa açılma-saçılma, kendini keşfetmek, değişim, dönüşüm, kendini pazarlama, marka, tanıtım gibi seks tabirleriyle "fahişe millet" meydana getirmeye çalışmak... Devleti, milleti, dini ortadan kaldırarak Hedonist insan tipi meydana getirmek... Müslüman Anadolu'yu AB-D'nin fuhuş bahçesi hâline getirmeye çalışmak... Diyalog-hoşgörü adı altında İslâm'a saldırıya izin vermek... Vesaire... Vesaire...



--

-----------------------------------------------------------------

"DOĞRU DÜŞÜNCE OLMADAN DOĞRU DÜŞÜNCE FAALİYETİ DE OLMAZ"

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.