T a r a f s ı z D e ğ i l i z

BARAN Dergisi 66. Sayı Çıktı...


Selâm ile...Haftalık olarak yayınlamakta olduğumuz ve tüm Anadolu'da bayilere dağıtımı yapılan "BARAN Dergisi"nin 66. Sayısı çıkmıştır... Dergimizin 66. Sayısının "ÖNSÖZ"ü aşağıda olup, "kapak resmi" ve "Muhteva"sı ilişiktedir...Dilerseniz, www.barandergisi.com adlı sitemizdeki "arşiv" bölümümüzden geçmiş sayılarımıza ulaşabilirsiniz.Selamlar! BARAN DergisiAdres: Emekyemez Mh. Gümüşgerdan Sk. No: 6/4 ŞİŞHANE - İSTANBULTel-Faks: (0212) 361 44 18E-Mail: barandergisi@gmail.com Web: www.barandergisi.comNot: Bilgilendirme amaçlı mesajlarımızı bir daha almak istemiyorsanız, lütfen bu mail adresine boş bir mesaj atınız... BARAN Dergisi 66. Sayı Çıktı… TÜM BAYİLERDE!..

BARAN 66 ÖNSÖZ:

Selâm ile...

Sözü, \"Zihinlerinizi gerçek hayatta asla mevcut olmayan \'mutlak kötü darbe\'yle, \'mutlak iyi şekli demokrasi\' saplantısından arındıracaksınız\" cümlesinde bırakmıştık. Arındırdınız mı?

Fakat bazılarınız bu saplantıdan arınmanın önemini anlamış gözükmüyor.

\"AKP\'nin her kesimden işbirlikçilerin yuvalandığı bir parti olduğunu, sadece lâiklik ilkesinin korunması bahanesiyle kapatılmasının yanlış olacağını biz de biliyoruz; bu yanlışlık yapılırsa daha büyük bir oy oranıyla geri dönerler\" dedikten sonra, \"O halde darbeyle olmaz\" sonucuna varırsanız; düşmanın \"Büyük Doğu\" adının müspet çağrışımını tasarrufuna alma hesabıyla atik davranıp \"Büyük Ortadoğu Projesi\" adıyla propaganda ettiği \"küçük ortadoğu projesi\"ni; bir kutupçuğu sadece lâiklik ilkesini güya muhafaza etme, diğeri güya karşı olma bahanesiyle birbirleriyle yıllardır kavga ederek, bir yandan \"smokinleyip\" diğer yandan \"türbanlayan\" sahte kutuplaşma tuzağına yuvarlanırsınız.

Düşmanın işine yarayacak olan \"darbe\", her kesimden samimi vatanseverleri tasfiye edip uygun şartları oluşturduktan sonra bir \"seçim tiyatrosu\"yla daha büyük bir oy oranıyla sahneye sürmek üzere kukla örgütlerden \"sadece AKP adlı örgütü ve üstelik sadece lâiklik ilkesini muhafaza etme bahanesiyle\" kapatmaktan ibaret bir \"darbe\"dir. Vatansevmez liberal çapulculuk böyle \"şiir gibi bir darbe\"yle yakayı kurtarabileceği gibi; \"Efendim, vatana ihanet suçları işlediklerini biliyoruz ama, bir darbe maalesef AKP\'nin işine yarar\" cinsinden bir \"şekli demokrasicilik\" tekerlemesiyle de iktidarını koruyabilir.

\"Büyük Doğucu\"luktan \"Vahşi Batıcı\"lığa çark eden \"küçük doğucu\"larla, Talabani, Barzani maşalarının yuvalandığı \"şemsiye örgüt\" AKP\'yi, sömürgeciliğin saldırısında sorumluluğu bulunan bütün parti ve örgütlerle birlikte;

-batının zorladığı \"şekli demokrasi tiyatrosu\"na bir daha dönmemek;

-vaktin siyasilerinin M. Kemal\'in ölüm döşeğindeki vasiyetini hiçe sayarak vatanımızı saldırılarına tahsis ettikleri taşeron terör örgütü NATO\'dan çıkma kararı alıp, bu kararın icabını geniş halk kitlelerini seferber etmek suretiyle vatan sathındaki bütün işgal-terör üslerini mühürleyerek yerine getirmek;

-ve güya tam üye olabilmek için \"uyum sağlamak, ayak uydurmak\" adı altında AB\'ye parçalanmaktan vazgeçmek şartıyla kapatırsanız; bu hareket, ruh itibarıyla \"ordu-millet\" olan Türk milletinin siviliyle-askeriyle düşmana indirdiği \"destan gibi\" bir \"darbe\" olur ki; indirilen bu \"darbe\"yi, \"darbe\" deyince bazılarınızın zihinlerinde liberal çapulcu propagandayla çizilmiş menfi suret ve kavramları canlanan \"darbe\"lerle karıştırmamak lâzım.

\"Şekli demokrasi\" hem batıda hem doğuda kitlelelerin afyonudur.

www.barandergisi.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.