15 Mayıs 2008

Abdülhamid'in torunları, Ahmed Yasin'in çocukları


Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları, yayınladıkları bir bildiriyle, 60. kuruluş yıldönümünü "kutlayan" İsrail'i tel'in etti.


Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Ukbe Fercad Haksal'ın İsrail'in Filistin'i işgalinin 60. yılı dolayısı ile yaptığı yazılı açıklamada şöyle denildi:

Biz Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları olarak sözlerimize başlarken bütün Filistin sevdalıları adına İsrail’in Filistin şehirlerini işgalinin 60. yılını ve İsrail'in Filistin'deki insanlık dışı uygulamalarını protesto ettiğimizi tüm dünyaya haykırıyoruz.

1948 yılı 14 mayısında bir işgal devleti olarak dünyaya gelen İsrail, işgal ve zulmünü bugün 2008 14 mayısında da maalesef hız kesmeden devam ettirmekte. Gün geçmiyor ki bir Filistinlinin şehadet haberi ajanslara düşmesin, İsrail masum bir kadını yada çocuğu öldürmesin.

Bugün Gazze’ye reva görülenler sebebiyle Filistin davası daha bir ehemmiyet kazanmıştır. Ancak bu oyunlar karşısında sadece Filistin halkı değil tüm Müslümanlar tek yürektir. Hiçbir zaman, hiçbir şart altında ve asla Müslümanlar Filistin topraklarında İsrail devleti’nin varlığını kabul etmeyecektir ve bu kirli işgalin bitmesi adına üzerine düşeni sonuna kadar yapacaktır.

Ayrıca Siyonist İşgal Devleti şunu bilsin ki bugüne kadar karşılarına bir sur gibi dikilen Abdülhamid'in torunları, Ahmed Yasin'in çocukları Filistinliler, bugünden sonra da güçlü bir şekilde karşılarında olacaktır.

İşte bugün, açık seçik görülmektedir ki İsrail hazin sonuna doğru yaklaşmaktadır. Şanlı direnişleri karşısında şaşkına döndüğü ve ağır yaralar aldığı HAMAS'a ve Hizbullah'a yardımın kesilmesi için Golan Tepeleri'nden çekilmeyi göze alabilecek kadar çaresizlik bataklığına saplanan Siyonistlerin cumhurbaşkanı Şimon Peres “Hamas'ın gücü ve Kassam füzelerini hayal bile edemezdim” diyerek kendi açılarından durumlarının vehametini ortaya sermektedir. İşte düştükleri bu kötü durum sonrası hırçınlaşan İsrail kendisine yaraşır bir şekilde kadın ve çocukları öldürmekte ve aşağılık bir ambargoyla son yaşam mücadelesini vermektedir.

Öte yandan Filistin direnişiyle aziz milletimiz yürek birlikteliği içerisinde iken AKP hükümeti maalesef aynı duruş sergileyememektedir. Bir dönem Dışişleri Bakanlığı görevinde bulunmuş cumhurbaşkanı sayın Abdullah Gül, “İsrail’i değil, HAMAS’ı kınayın” diyen Şimon Peres onuruna verdiği yemekte “terörden çok çekmiş bir ülke olan ve halen terörle mücadelesini sürdüren Türkiye, İsrail’in maruz kaldığı terör saldırılarını her zaman şiddetle kınamış, terörizmin hiçbir şekilde meşru kılınamayacağını vurgulamıştır” diyerek Filistinlileri terörist yerine koydunuz, işgal rejiminin cumhurbaşkanı Peres'i TBMM'de konuşturan ve ayakta alkışladınız, Suriye ile İsrail arasında arabuluculuğa soyunan, Kassam roketlerine atıfta bulunarak, “Her gün roket saldırılarıyla, sivil halkın karşı karşıya kaldığı sıkıntı varsa, bunu iyi anlamak gerekir” diyebilecek kadar menzilini şaşırdınız. Ey AKP yöneticileri, Filistin'in yiğit başbakanı İsmail Heniyye'nin Filistin halkına “Sizin Allah'tan başka dostunuz yok. Ne doğu ne batı sizi duymayacak! Araplardan bir şey beklemeyin, yeryüzünden bir şey beklemeyin. yüzünüzü göğe çevirin” hitabı gibi artık sizden bu konuda bir beklentimiz kalmadığını ilan ediyor ve size son sözümüzü söylüyoruz:

Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun!!!

Gelinen bu noktada bütün Filistin gönüllülerini el ele vermeye davet ediyor ve bizler “Özgür Kudüs” sevdalısı Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ın talebeleri ve Milli Görüş hareketinin Üsküdar gençliği olarak işgalci İsrail’in yenilgisinin mutlak olduğunu buradan bütün dünyaya ilan ediyor Filistinli kardeşlerimizle el ele gönül gönüle kutlu intifadaya omuz verdiğimizi haykırıyoruz ve inanıyoruz ki zulmü kaldırıp atacak eller bizimdir.

.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.