4 Mayıs 2008

ADD'li Gençler Ergenekoncu Prof'u Ziyaret Etti

ADD'li Gençler Ergenekoncu Prof'u Ziyaret Etti
ADD Sakarya Şubesi Gençlik Kolları, Ergenekon davasından tutuklu bulunan SAÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Emin Gürses'i Kandıra Cezaevi'nde ziyaret etti. Görüşmeye izin verilmeyince ADD'li gençler Gürses'e mektup bıraktı.
BAHAR BULUŞMASI

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Sakarya Şubesi Gençlik Kolları'nın düzenlediği 'Bahar Buluşması' önceki gece Donatım Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Bazı sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı gecede Gençlik Kolları faaliyetleri tanıtıldı.

GÖRÜŞMEYE İZİN YOK

ADD Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Bayrak, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan SAÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Emin Gürses'i Kandıra Cezaevi'nde ziyaret ettiklerini söyledi. Bayrak, görüşmeye izin verilmemesi nedeniyle Gürses'e mektup bırakmakla yetindiklerini belirtti. Bayrak'ın bu sözleri salonda bulunanlardan alkış aldı.

'Dink cinayeti 3 ay önce ihbar edildi'

SAÜ öğretim görevlisi Doç. Dr. Emin Gürses, "Ergenekon örgütünün üniversite ve medya içindeki yapılanmasının lider kadrosu arasında bulunduğu" iddiasıyla tutuklanmıştı. Gürses'in bir süre önce gazeteci Hrant Dink cinayetini soruşturan savcıya, "Saldırı ihbarı üç ay önce geldi. Yetkililere bildirdik ama tedbir alınmadı. Dink'i de uyardım" diye ifade verdiği ileri sürülmüştü.

ADD Sakarya Şubesi Gençlik Kollarının düzenlediği Bahar Buluşması önceki gece Donatım Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Bazı STK ve siyasi partinin katıldığı gecede Gençlik kolları yaptıkları faaliyetleri tanıttı.

Yapılan slâyt gösterisinde Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan Emin Gürses'i ziyaret ettiklerini söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Bayrak, Gürses ile görüşmelerine izin verilmediğini ama ona bir mektup bıraktıklarını kaydetti. Slayt gösterisi eşliğinde faaliyet ve projelerini tanıtan Bayrak'ın yanı sıra konuşan ADD Sakarya Şube Başkanı Tamer Turgut, çok kritik bir dönemden geçtiğimizi kaydetti.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Atatürkçü Düşünce Derneği Sakarya Şubesi Gençlik Kollarının düzenlediği Bahar Buluşması önceki gece Donatım Öğretmenevi'nde düzenlenen gece ile kutlandı. Geceye siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Sakarya Şube Başkanı Tamer Turgut, çok kritik bir dönemden geçtiğimizi belirtirken herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Çocuklarımıza yaşanılabilir bir ülke bırakabilmek için çalıştıklarının altını çizen Turgut, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden ayrılmayacaklarını vurgulayarak tüm katılımcıları selamladı.

KEMALİST EĞİTİM PROJESİ

Gecede bir slayt gösterisi eşliğinde yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler veren ADD Sakarya Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Bayrak 15 Martta kurulduklarını ama kısa zamanda büyük işler gerçekleştirdiklerini söyledi. Kemalist Eğitim Projesi ile dernek binasında gönüllü öğretmenler eşliğinde kursiyerlere ders verdiklerini kaydeden Bayrak, 12 Nisan'da Ankara Tandoğan Meydanında, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanlığının düzenlediği mitinge katıldıklarını söyledi.

ERGENEKON'DAN TUTUKLU GÜRSES'E ZİYARETİ

Ergenekon Operasyonu kapsamında tutuklu olarak yargılanan SAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Gürses'i Kandıra Cezaevinde ziyarete gittiklerini fakat görüşmelerine izin verilmemesinden ötürü sadece mektup bırakmakla yetindiklerini söylemesinin ardından salonda bulunan herkesin bu ziyareti alkışlaması dikkatlerden kaçmadı. Üniversite öğrencilerinin derneklerine olan taleplerini eleştiren Bayrak gençlerin bu konuda daha duyarlı olmasını istedi.

http://www.habereditor.com/ sitesinden 04.05.2008 tarihinde yazdırılmıştır.


--
-------------- Bu İleti Hakkında Bilgi ------------
Bu iletinin taciz olduğunu düşünüyorsanız, aşağıdaki adresi kullanarak Google Gruplar çalışanlarını uyarabilirsiniz. Bu okuyucuya saygımın gereğidir.

http://groups.google.com.tr/groups/abuse?url=http%3A%2F%2Fgroups.google.com.tr%2Fgroups%2Fprofile%3Fenc_user%3DO6-otxYAAAB44mLrU7A9ToPSmo6Y7_Gbo4cocwWvDVg2RHsu8f1bCg%26&_done=%2Fgroups%2Fprofile%3Fenc_user%3DO6-otxYAAAB44mLrU7A9ToPSmo6Y7_Gbo4cocwWvDVg2RHsu8f1bCg%26&
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.