7 Mayıs 2008

Bir sahtekarlığın inanılmaz öyküsü

Bir sahtekarlığın inanılmaz öyküsü

'Sevgili halkım. Bakın bu broşürde ne yazıyor. İslami Avustralya Federasyonu, Bali'de öldürülen 82 Avustralya vatandaşının katillerini savunan İşçi Partisi'ne teşekkür ediyor' mesajlı bir broşür dağıttı. Ancak broşürde adı geçen Federasyon hiç olmamıştı. İşte Avustralyalı Greg'in ilginç öyküs<
İSLAMİ AVUSTRALYA FEDERASYONU DİYE BİRŞEY UYDURDU
Avustralya'da geçtiğimiz Kasım ayında yapılan genel seçimler öncesinde eşini milletvekili seçtirmek isteyen bir kişinin yaptığı sahtekarlık akıllara durgunluk verdi. Önceki gün 705 Amerikan Dolar para cezasına çarptırılan Greg Chijoff, seçimlerden önce hiç olmayan İslami Avustralya Federasyonu tarafından yazıldığını iddia ettiği bir broşür dağıttı. Sokaklarda seçmenlere dağıtılan broşürde güya İslami Avustralya Federasyonu, 2002 yılında Endonezya'nın Bali adasındaki bombalamayı gerçekleştirenleri savunduğu için İşçi Partisi'ne teşekkür ediyordu.

21 YILLIK EŞİ BOŞANDI
Ancak, Chijoff'un dağıttığı broşürde adı geçen İslami Avustralya Federasyonu diye bir kuruluş hiç olmamıştı. Önceki gün hakim karşısında suçunu itiraf eden Chijoff 705 Amerikan Doları para cezasına çarptırılırken, hakimin '21 yıllık eşinden boşanarak zaten cezanı almışsın' sözleri dikkat çekti.

SAHTEKARLIK YAPARKEN FOTOĞRAFLANDI
Chijoff, Kasım ayındaki seçimleri kaybeden muhafazakar Liberal Parti'den aday olan eşi Karen'a destek için bastığı sahte broşürler, İşçi Partililer tarafından fotoğraflanmış ve daha sonra hakkında dava açılmıştı.

HOWARD 12 YILLIK KOLTUĞUNU DEVRETTİ
Chijoff'un bu sahtekarlığına rağmen Kasım ayında yapılan seçimlerde 12 yıllık muhafazakar lider John Howard, koltuğunu Kevin Rudd'a devrederken, Chijoff'un eşi Karen da parlamentoya seçilemedi. Karen, kocasının kendisini seçtirmek için yaptığı sahtekarlıktan sonra da 21 yıllık eşi Chijoff'dan boşandı.

BBC, 'CAMİLERDE CİHAT PROPAGANDASI YAPILIYOR' YALANINI NASIL ORTAYA ÇIKARDI

AVUSTRALYA'DA 'MÜSLÜMAN' DAVASI

TÜRKİYE OLMAZSA, AVUSTRALYA BATACAK


(habervaktim.com – Dış Haberler)


--
-------------- Bu İleti Hakkında Bilgi ------------
Bu iletinin taciz olduğunu düşünüyorsanız, aşağıdaki adresi kullanarak Google Gruplar çalışanlarını uyarabilirsiniz. Bu okuyucuya saygımın gereğidir.

http://groups.google.com.tr/groups/abuse?url=http%3A%2F%2Fgroups.google.com.tr%2Fgroups%2Fprofile%3Fenc_user%3DO6-otxYAAAB44mLrU7A9ToPSmo6Y7_Gbo4cocwWvDVg2RHsu8f1bCg%26&_done=%2Fgroups%2Fprofile%3Fenc_user%3DO6-otxYAAAB44mLrU7A9ToPSmo6Y7_Gbo4cocwWvDVg2RHsu8f1bCg%26&
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.