T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Fox TV'de Katıldığım Yayın

Bugun (1 Mayis 2008) biraz bos vaktim vardi. TV'yi actim. Fox TV'de Su Gibi diye bir evlendirme programi gozume carpti. Daha once de bu tip programlari gormus ama cok da hoslanmamistim. Program yeni basladigi icin tel no altyazi olarak gecti. Ben de sesimi duyurmak adina cevirdim no'yu ve sonunda dustu. Bir takma isimle baglandim. Isim disinda soyledigim her sey dogruydu. Yasim, meslegim, medeni durumum, vs. Once oradakileri selamladiktan sonra "ben o. cocugu degilim! Bana iftira attilar, gercek ismim de Gorkem Ates" dedim. Spiker Ugur Bey isimli sahis once sasirdi. Sonra da "arkadaslar lutfen kisisel meselelerinizi buraya tasimayalim" dedikten sonra kendisi "Gorkem Ates'i taniyan var mi diye sordu" ve bir an bile dusunmeden ve izleyicilere sormadan "hayir yok, bu tip kisiler hakkinda hukuki takibat baslatilacaktir" dedikten sonra sesimi kistilar. Sonra telefonu kapattiktan sonra telefon caldi ve yapimci oldugunu soyleyen sahis canli yayinda nasil kufrettigimi sordu. Ben de kendisine kufur etmedigimi sadece zor durumda oldugumdan kendimi savundugumu soyledim. Biraz tartistik sonra da kapatti.

Sonuc: 1) Gercek adimi verseydim taniyip beni cikartmayacaklardi. 2) Medyanin bu kanadi da benim sesimi duyurmamdan cekiniyormus. Zaten kendilerine daha once e-posta ve fax ile de basvurmustum (ama yine de bir deneyeyim dedim). 3) Ben her ortamda kendini savunabilen ve TV'de de kendini ifade edebilen biri olmama ragmen medya beni disliyor.

Görkem Ateş
http://www.gorkemates.org
gorkemates@gmail.com (lütfen düşüncelerinizi buraya gönderebilirsiniz)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.