14 Mayıs 2008

Fırsatı Kaçırmayın.Kemik yoğunluğu ölçümünde kampanya!

KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜNDE KAMPANYA! 40 YTL + KDV SİZ HALA KEMİK YOĞUNLUĞUNUZU ÖLÇTÜRMEDİNİZ Mİ? KEMİK ERİMESİ (OSTEOPOROZ) NEDİR?--------------------------------------------------------------------------------------------------------- Orta yaş geçince kadın, erkek ayırt etmeden standart olarak herkeste kemik kütlesi azalır.Kemikler daha delikli hale gelir.Bu hale genelde Osteopeni denir. Amaç bu safhaya mümkün olduğunca geç girmektir. Kemik kaybının aşırı ilerlemesi kemiklerin kolayca kırılabilir hale gelmesi demektir. Bu hale ise Osteoporoz denir.Sadece yaşla ilgili değil, çocuk ve gençlerde de görülmektedir. Sağlıklı yaşam sürebilmek için kemiklerin sağlam kalması çok önemli. Aksi taktirde, tedavi edilmeyen osteoporoz durumunda kadınların sağlığını etkileyen pek çok sorun (kırıklar, boy kısalması vs.) görülebiliyor. KEMİK YOĞUNLUĞUMU NE ZAMAN ÖLÇTÜRMELİYİM? Genel olarak 5 ila en geç 45 yaş arası herkes bir kez kontrolden geçmelidir.Amaç genç yaşta ölçüm yaptırarak, osteopeni ve ileride osteoporoz oluşmasını geciktirmektir. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hastanemiz, SSK - BAĞKUR - EMEKLİ SANDIĞI ile Anlaşmalıdır.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- YAŞAM HASTANESİ DETAYLI BİLGİ VE RANDEVU İÇİN MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ UZMANI VİLDAN HOCAOĞLU : 0212 632 70 86 GSM: 0539 210 19 84 - 0532 567 61 84E-POSTA : iyiolmakiyidir@gmail.com iyiolmakiyidir@hotmail.com (messenger'den bilgi almak için)


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.