10 Mayıs 2008

İngiltere layigtir, layig galacak

İngiltere'ye henüz 'laiklik' ihraç edilmedi

Türkiye'de bazı çevreler 'alerji' duyduğu için politikacılar dinle ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, İngiltere'de Muhafazakar Parti'nin lideri, kızını kilise okuluna gönderdiği için övünüyor.
GELECEĞİN BAŞBAKANI OLARAK GÖRÜLÜYOR
İngiltere'de Muhafazakar Parti Genel Başkanı David Cameron'ın dört yaşındaki kızı Nancy, kilise okuluna gitmeye hak kazandı. Gelecek yıl yapılması düşünülen genel seçimler öncesi yapılan kamuoyu yoklamalarında Başbakan Gordon Brown'ın önünde olan Cameran, kızını kilise okuluna yazdırmak için epey çaba sarfetmişti.

'KİLİSE OKULLARI, KIZIMA DAHA FAZLA YAKINLIK GÖSTERECEK'
Evine yakın olan 15 devlet okulu yerine kızını St. Mary Abbots Kilisesi'ne bağlı okula göndermeyi tercih eden Cameron'ın bir sonraki seçimde başbakan olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Daha önce bir röportajında kilise okullarının, çocuklarına daha fazla yakınlık göstereceğini söyleyen Cameron, inanç okullarını da desteklediğini söylemişti.

Öte yandan Başbakan Gordon Brown'ın da, dört yaşındaki oğlu John'u, evine yakın Millbank İlkokulu'na kaydettiği belirtildi. İlkokul eğitimin beş yaşında başladığı İngiltere'de, Brown ve Cameron'ın çocukları da önümüzdeki Sonbahar'da okula başlayacaklar.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.