4 Mayıs 2008

Küçük Asiye'ye Hayat Işığı Olduk

Küçük Asiye'ye hayat ışığı olduk

Siz değerli gönüllülerimizle birlikte nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, savaş, tabi afet vb. sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış, aç ya da açıkta kalmış, zulme uğramış kardeşlerimize yardım elini uzatmaya devam ediyoruz. Yardım elimiz bu sefer, beyninde tümör olduğu için 3 yıldır hayat mücadelesi veren Doğu Türkistanlı 7 yaşındaki Asiye Hocayev'e uzandı. Ailesinin maddi imkânları olmadığı için uzun süredir ameliyat edilmeyen Asiye'nin 20 bin YTL tutan ameliyat masraflarını vakfımız üstlendi. Küçük kız Asiye, 7 saat süren başarılı bir ameliyatla beynindeki tümörden kurtuldu. Hayata yeniden "merhaba" dedi.Asiye, henüz 7 yaşında. Talihsiz kız, 3 yıldır beyninde durmadan büyüyen tümörla mücadele ediyordu. Ailesi mülteci. Doğu Türkistan'da Çin zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınmış. Ailesinin maddi imkânsızlıkları sebebiyle ameliyat olamayan Asiye, anne babasının gözleri önünde her geçen gün eriyordu. Doktorlar, Asiye'nin iyileşmesi için ameliyatla beynindeki tümörün alınması gerektiğini ifade ediyorlardı. Ancak Türkiye'de mülteci statüsünde bulunan ailenin böyle bir ameliyatın masraflarını karşılayacağı maddi durumu yoktu. 7 Saat süren başarılı bir ameliyatla kurtulduİHH İnsani Yardım Vakfı, küçük kıza sahip çıktı. İHH, 20 bin YTL tutan ameliyat masraflarını üstlendi. Asiye, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirürji bölümünde 7 saat süren başarılı bir ameliyat geçirdi. Bu ameliyatın son dönemde yapılan en büyük cerrahi ameliyat olduğunu belirten doktorlar, küçük kızın beynindeki tümörün tamamen temizlendiğini ifade ettiler. Doktorlar, Asiye'nin kısa bir süre sonra yürüyebileceğini, koşabileceğini, arkadaşları gibi oyun oynayabileceğini belirttiler. Asiye'ye 23 Nisan hediyesi olduAmeliyatın kızı için 23 Nisan hediyesi olduğunu ifade eden baba Hamdullah Muhammedoğlu, "Tüm ümitlerimiz tükenmek üzereyken İHH yardımımıza yetişti. Kızımın acilen ameliyat edilmesi gerekiyordu. Hastalığı her geçen gün azıyor, artık yürüyemiyordu. Baş ağrıları vardı, sürekli kusuyordu. Eğer ameliyat edilmeseydi gözleri de görmeyecekti. Şükürler olsun doktorlar ameliyatını gerçekleştirdi. Bu ameliyat, kızım için tüm çocukların kutladığı 23 Nisan hediyesi oldu. İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur" diye konuştu. İHH İnsani Yardım Vakfı
Adres: Büyük Karaman cd. Taylasan sk. No:3 Pk. 34230 Fatih / İstanbul
Telefon: +90 212 6312121 Faks: +90 212 6217051
Web: www.ihh.org.tr E-mail: info@ihh.org.tr



--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.
(ALLAH RAHMET EYLESİN)
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4
--
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.