3 Mayıs 2008

McCain İslam'a savaş ilan etti

McCain İslam'a savaş ilan etti

John McCain Kasım ayındaki seçimlerde Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı ve 'ılımlı' olarak tanıtılıyor. McCain'in 'ruhani danışmanım' dediği Parsley ise İslam'a savaş ilan etti.
John McCain. Kasım ayında yapılacak olan ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı olarak yarışacak. 72 yaşındaki McCain, Cumhuriyetçiler arasında 'ılımlı' olarak biliniyor ve bu yüzden kamuoyu nezdinde, özellikle Irak savaşı nedeniyle popüleritesini kaybetmiş 'Evanjelik Bush'un yanlışlarını örtbas edeceği düşünülüyor. McCain, sırf kendisine biçilen 'ılımlı' imajından dolayı neo-con Cumhuriyetçiler tarafından bile istenmediği basında yazıldı. Ancak, McCain'in bu 'neo-conlar istemiyor' iddiası, kendisini Amerikan kamuoyunda aklayacak bir avantaja sahip.

McCAIN'İN RUHANİ DANIŞMANI
Neo-conlar ne kadar 'ılımlı' olsa da, hiç kuşkusuz seçimlerde Demokrat Parti adayını desteklemek yerine McCain'i destekleyecekler. İşte 'ılımlı' olarak gösterilen McCain, her ne kadar 'ılımlı' mesajlar verse de, danışmanları neo-conları bile kıskandıracak derecede radikal görüşlere sahip. Bunlardan biri de McCain'in 'Benim ruhani danışmanım' dediği Ohio'daki Evanjelik Kilisesi papazlarından Rod Parsley.

ARTIK İSLAM'I YOK ETMENİN ZAMANI GELDİ

Parsley, İslam'ı 'yanlış bir din' olarak tanımlarken, Hıristiyanları da İslam'ı ortadan kaldırmak için savaşa çağırıyor. Parsley'in 2005 yılında yazdığı ve Türkçe'ye 'Artık Sessiz Kalamayız' şeklinde çevrilebilecek olan 'Silent No More' isimli kitabında İslam'a inanılmaz hakaretler ediyor. Parsley, ABD'ye karşı en büyük tehdidin İslam dininden geldiğini belirtirken, kitabındaki 'İslam: Allah aldatmacası' başlıklı bölümünde 'Hıristiyan medeniyeti ile İslam arasında bir savaş var' diyor.

KOLOMBO, İSLAM'I YOK ETMEK İÇİN ABD'YE GELDİ
Yazdıklarının ne kadar radikal olduğunun farkında olan Parsley, kendini tutamayarak şöyle diyor: "Size İslam'ın hakiki doğasını anlamamızın ne kadar önemli olduğunu söyleyemem. ülkemizin (ABD), İslam ile olan tarihi çatışmasını anlamadan, ilahi amacını anlamış olamayız. Bunun çok ekstrem göründüğünü biliyorum ama Amerika, bir şekilde bu yanlış dini yok etmek üzere kuruldu. 11 Eylül bu konuda bir mesajdı ve biz bunu görmezlikten gelemeyiz."

KOLOMBO'NUN RÜYASINI GERÇEKLEŞTİRELİM
Parsley, Amerika kıtasını keşfeden Christopher Kolombo'nun da aynı amaçla, İslam'ı yenmek için, 1492'de yola çıktığını ifade ederken, "Kolombo, İslam ordularını Avrupa'nın yeni dünyayla (ABD) güçlenmiş ordularıyla yenmeyi hayal ediyordu. Bu bir rüyaydı ve Amerika'da başladı.

'İSLAM, KAN VE ŞİDDETİN SORUMLUSU'
Parsley, İslam'a savaş açarken, bu savaşın kaybedilebileceği korkusunu da yaşıyor ve şöyle diyor: "Hıristiyanlık ve İslam arasındaki çatışma kaçınılmaz. Artık zamanı geldi ve bizim başka seçeneğimiz yok. Biz bu savaşı kaybetmiş olabiliriz. Dünyayı tararken, İslam'ın daha fazla acı, kan ve yıkımın sorumlusu olduğunu görüyorum"

'MUHAMMED AYETLERİ ŞEYTANDAN ALDI'
İslam'ın Hıristiyanlık karşıtı bir din olduğunu belirten Parsley, Peygamberimiz Hazreti Muhammed'e de hakaret etmeyi elden bırakmıyor: "Müslümanların Peygamberi Muhammed ayetleri şeytandan aldı, Tanrı'dan değil. Allah şeytani bir ruhtur."

11 EYLÜL'DEN SONRA 34 BİN AMERİKALI MÜSLÜMAN OLDU
Kendinden geçmiş ve çıldırmış bir ruh haliyle yazdığı anlaşılan Parsley, 11 Eylül saldırılarından sonra 34 bin Amerikalının Müslüman olmasından da şikayetçi. ABD'nin İslam tehlikesine karşı mücadele etmesini isteyen Parsley, "Bizler Hıristiyan mıyız? Evet. O zaman ne şekilde olursa olsun bu yanlış dini yok etmeliyiz" diyerek de yeni bir Haçlı Savaşı başlatılmasını istiyor.

MİSYON 'EVANJELİK McCAIN'E GEÇECEK Mİ?
2004 seçimlerinde Bush'u destekleyen Parsley, Irak ve Afganistan işgali'nın yanı sıra Filistin'deki durumdan en memnun olabilecek kişilerden birisi. 'Evanjelik Bush'tan misyonu devralırsa eğer 'Evanjelik McCain', Parsley'in 2001'de Bush'a başlattırdığı Haçlı Seferi'nin yenisi çok yakında başlayacak. Tabii, seçimi Demokratlar kazanmazsa.


--
Tarihine sahip çıkmayanların,istikballeri olmaz.
اللهم صلي وسلم وبارك عليك يا حبيبي ياشفيعي يا قرة عيني يا محمد
Yavuz Sultan Selim Diyor ki:

Bu seferlerimiz, bu sıkıntılarımız ve bu perişanlıklarımız, hep gönülleri birleştirmek, İslam Birliğini tesis etmek içindir.

Mülk Allah'ındır. Kim Allah'ın yardımı olmadan istediğini elde etmede zafere ulaştığını söylerse, Allah onu kahreder ve aşağı derecelere indirir.

Vükela ve ümeranın süslü elbiseler giymesi, padişahlarına tazimden ileri gelir. Biz Allah'tan başka kime tazime mecburuz ki, bu külfeti ihtiyar edelim? Bizim Padişahımız vücudu saran libasa değil, ruhun içindeki inanca bakar.

Serhat ERDEMLİ
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.