15 Mayıs 2008

SİZ KAÇ ‘KURUŞ’ SUNUZ ?!...

SİZ KAÇ 'KURUŞ' SUNUZ ?!...
Bugün, 13:43
SİZ KAÇ 'KURUŞ' SUNUZ ?!... SİZ KAÇ 'KURUŞ' SUNUZ ?!...

Ultra-ulusalcı, ulusalcıları sattı... Olmadı Tuncay abi, olmadı !... 'Vatan, namus, ahde vefa..' deyip durdun, sonra gittin, 'Kanaltürk'ü, 'Koza Grubu'na sattın... Vatanı, namusu böyle mi korudun ?... 'Ahde vefa'nın değeri 30 milyon Dolar mı ?... Hem neden sana, 'Bizkaçlirayız?' diyenlere küfürler yağdırıyorsun ? Haksızlar mı ?... Bir de, "Bizim için 'timsah gözyaşları' döküyorlar !" diyorsun.. Bunu söylerken de ağlıyorsun... Peki, seninki ne gözyaşları ?.. Şimdi Reha Muhtar, sana sormaz mı ?; Acı var mı, acı ? !... *** İyi günde, kötü günde hep yanında olan, 27 Nisan'da seninle sevinen, 22 Temmuz'da seninle ağlayan ulusalcı dostlara bu yapılır mı ?!... Olmadı Tuncay abi, olmadı !... " 8 ay maaş veremedim.. Her şey hacizliydi, bir gün daha bekleseydim, Kanaltürk elden çıkacaktı " diyorsun... Peki, adama sormazlar mı, 'neden yumurta kapıya dayanana' kadar bekledin?' diye.. Hâlbuki sen her zaman, her 'Tehlikenin farkında'ydın !... Rejimin, laikliğin, tehdit altında olduğunu bilirdin !... İrtica tehlikesine karşı, durmadan halkı uyardın... Sonra gittin, Kanaltürk'ü mürtecilere(!) sattın.. Olmadı Tuncay abi, olmadı !... *** N'olucak şimdi ? Kemalizm'in yılmaz bekçileri faşizan statükocular seslerini nasıl duyuracaklar ?... Muhafazakârlara yobaz, demokratlara liboş diyerek, iktidara sabah akşam kim sövecek ?!... Cumhuriyete sahip çıkma adına(!), hergün 'Nutuk'tan bölümler yayınlayan Kanaltürk'te, Ramazan ayında her gece 'Kuran' okutulursa, vicdanın hiç sızlamayacak mı Tuncay abi ?!... Aklıma gelmişken sorayım; Hulki abi ne yapacak ? Çekip gider mi ? Yoksa 'Ceviz Kabuğu'nu biraz yumuşatarak(!), örneğin 'İpek Koza'sı gibi isimle programına devam eder mi ?!... *** Ya, demek ki olmamış Tuncay abi.. Şimdi birileri çıkıp da "Kaç kişi olduğunuzu bilmiyoruz ama 'kaç kuruşluk' olduğunuzu öğrendik !.." derse kızmaya hakkın var mı ? Ha bu arada demişsin ki; "BizKaçKişiyiz ve Tuncay Özkan yobazların üstüne gidecek, peşini bırakmayacak.." Hah bak bunu iyi demişsin işte !.. Sakın yobazların(!) peşini bırakma !.. Ola ki, tekrar kötü duruma düşersen, yine yobazlar(!) yetişir imdadına!... Yoksa bu ulusalcılarda, yoktur 'Ahde vefa' !!!...

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.