4 Mayıs 2008

Soykırımcı İsrail, dünyanın gözlerine baka baka, Filistinlileri pervasızca katlediyor

Soykırımcı İsrail, dünyanın gözlerine baka baka, Filistinlileri pervasızca katlediyor
Bir askeri esir düşünce taş üzerinde taş bırakmayan terörist devlet İsrail, sivil Filistinlilere soykırım uyguluyor. Gazze'de bir eve füzelerle saldıran İsrail, bir anne ve dört küçük çocuğunun da aralarında bulunduğu 7 kişiyi şehit etti.
Pilotsuz uçaklar bombaladı
İsrail askerlerinin dün sabah Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, tanklarla girdiği Beyt Hanun bölgesindeki operasyonda, pilotsuz uçaklardan atılan füzelerle vurulan bir evde anne ve 4 küçük çocuğunun da aralarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.
Bir sonraki resim için tıklayınız
İki çocuk da ağır yaralı
Bir eve füzelerle saldıran İsrail, anne ve 4 küçük çocuğunun da aralarında bulunduğu 7 kişiyi katletti. Saldırıda 13 kişi de yaralandı.
İsrail askerlerinin sabah Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, tanklarla girdiği Beyt Hanun bölgesindeki operasyonda, vurulan bir evde anne ve 4 küçük çocuğunun da aralarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti, 13 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, tanklar ve buldozerlerle desteklenen İsrail askerleri, saat 05.30 sıralarında bölgeye girdi. Tankların Beyt Hanun'un sınıra en yakın konumdaki Şeyh Said bölgesindeki apartmanların arkasında mevzilendiği sırada, apartmanların yakınındaki Muhammed Ebu Matik ailesine ait ev vuruldu.
Bir sonraki resim için tıklayınız
Görgü tanıklarının bazıları, eve pilotsuz uçaklardan 2 füze atıldığını, bazıları ise tankların ateş açtığını belirtirken, ailenin kahvaltı yaptığı sırada meydana gelen bombalamada, evdeki 1, 3 ve diğer ikisi 6 yaşında 4 kardeş ile anneleri saldırıda öldü. Diğer 2 çocuğun da ağır yaralı olarak hastaneye getirildiği bildirildi.
Beyt Hanun'da, sabah tankların girdiği alanda İslami Cihad'ın Saraya El Kudüs gerillaları ile çatışmalar olduğu, İslami Cihad'ın en az bir üyesinin çatışmada öldüğü, 7'sinin de yaralı olduğu belirtildi.
Filistinli kaynaklar ölü sayısını 7 olarak verirken, bölgeden sağlıklı haber alınamaması nedeniyle ölen diğer kişinin kim olduğu konusunda henüz bilgi alınamadı.
İsrail, Batı Şeria'ya uyguladığı ablukayı kaldırdı
Öte yandan İsrail'in, Hamursuz Bayramı (Pesah) nedeniyle 10 gündür Batı Şeria'ya uyguladığı ablukayı kaldırdığı bildirildi. Ordu sözcülüğünden yapılan açıklamada, 18 Nisanda uygulanmaya başlanan ablukanın dün sabah kaldırıldığı kaydedildi. Gazze ise Hamas'ın geçen yıl haziranda denetimi ele geçirmesinden bu yana İsrail ve Mısır tarafından fiilen abluka altında tutuluyor.
_Milli gazete



--
-------------- Bu İleti Hakkında Bilgi ------------
Bu iletinin taciz olduğunu düşünüyorsanız, aşağıdaki adresi kullanarak Google Gruplar çalışanlarını uyarabilirsiniz. Bu okuyucuya saygımın gereğidir.

http://groups.google.com.tr/groups/abuse?url=http%3A%2F%2Fgroups.google.com.tr%2Fgroups%2Fprofile%3Fenc_user%3DO6-otxYAAAB44mLrU7A9ToPSmo6Y7_Gbo4cocwWvDVg2RHsu8f1bCg%26&_done=%2Fgroups%2Fprofile%3Fenc_user%3DO6-otxYAAAB44mLrU7A9ToPSmo6Y7_Gbo4cocwWvDVg2RHsu8f1bCg%26&
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.