T a r a f s ı z D e ğ i l i z

El-Kaide'nin Amerikayı Vurduğu Gün (foto)



El Kaide'nin Washington'u nükleer bombayla vurmasının ardından nasıl görüneceğine ilişkin bilgisayarda hazırlanan bir görüntü yayınlandı......







El Kaide ile bağlantılı olduğu düşünülen İslami internet sitelerinin forum bölümlerinde, Washington'un nükleer bombayla vurulması ardından nasıl görüneceğine ilişkin bilgisayarda hazırlanan bu görüntü yayınlandı



El İhlas ve el Hisbe adlı sitelerde yayınlanan görüntüde, başkent Washington'da mücahidlerin patlattığı nükleer bir bombanın yaratacağı olası etkiler gösteriliyor.


Federal Soruşturma Bürosu FBI tarafından incelenen görüntülerin, El Kaide'nin propaganda kolu el Sahab tarafından yayınlanmadığı, bu nedenle gerçekçi bir tehdit olarak görülmediği açıklandı.
El Sahab'ın, Gruba kamuoyu desteği sağlamak amacıyla, her yıl yaklaşık 80 video görüntüsü yayınladığı belirtiliyor.



Grubun bu hafta başında internette yayınlanan son açıklamasında, militanlara Batı'ya kitle imha silahlarıyla saldırı düzenlenmesi çağrısı yapıldığı kaydedilmişti.

işte o görüntü !

1 yorum:

  1. Amerikalilar kendi cilginliklarindan o kadar cok dusman elde ettiler ki sanirim bu resmi gormeleri cok uzun zaman almayacak :) Elbette once kendi kendilerini yiyecekler!!

    AB-D iflasın eşiğinde, bu nedenle hala bir yerlere saldırma hayallerinde!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.