24 Temmuz 2008

Bölücübaşından AKP analizi!

BÖLÜCÜ terör örgütü çizgisinde yayın yapan "gundemonline"ın haberine göre 18 Temmuz'da avukatlarıyla bir araya gelen bebek katili Apo, serzenişte bulunduğu AKP'ye bir de akıl verdi: İmralı sistemi için çok masraf ediliyor, bunlara gerek yok. Daha yararlı şeyler için kullanılabilir.
AKP benim politikalarımı uyguluyor
İmralı'da avukatlarıyla görüşen bebek katili Öcalan, "AKP, altı yıldır iktidarda. Beni sürekli takip ediyor ve projelerimi hayata geçiriyorlar" diye konuştu

İmralı'da yatan bölücübaşı başı Abdullah Öcalan, avukatları aracılığıyla ilginç açıklamalarda bulundu. Bölücü örgüt PKK'nın çizgisinde yayın yapan "gundemonline" ın haberine göre 18 Temmuz'da avukatlarıyla bir araya gelen bebek katili Öcalan, Türkiye gündemine ilişkin bilgiler aldıktan sonra şunları kaydetti:
İmralı'ya çok masraf ediliyor
"AKP, altı yıldır iktidarda. Ama İmralı'da ki uygulamalardan haberdar olmadığını söylüyor. Bununla neyi anlatmaya çalışıyor? Doğruyu söylemiyorlar. Burası Başbakanlık Kriz Merkezi'ne bağlıdır. Beni sürekli takip ediyorlar. Benim projelerimi hayata geçiriyorlar. Bunu en iyi yapan AKP'dir. Olaylar benim etrafımda dönüyor. Bizim tavrımız nettir, yurtsevercedir. Demokratik çözüm, barış ve diyalog baştan beri tutumumuzdur. Bir de İmralı sistemi için çok masraf ediliyor, bunlara gerek yok, daha yararlı şeyler için kullanılabilir."
Seçimlerde iki katına çıkarız
Görüşmede DTP Kongresi'ni de değerlendiren Öcalan, "DTP kapatılabilir, ama önemli olan demokratik mücadeledir ve demokratik siyasetin geliştirilmesidir. Herhalde şimdi bir yerel seçim olsa alınan belediye sayısı iki katına çıkar. Eskiyi aşan bir şey var galiba. Çatı partisinin oluşması için de yoğun istek var. Ortam da çatı partisinin gelişmesine müsait. Akademi konusunda çalışmalar önemli ama bir çalışmanın yerinde ve zamanında yapılması da çok önemlidir" diye konuştu.

--
Ülkemizin zor günleri yaşadığı bir dönemde bütün
yurtseverleri ve Atatürk milliyetçilerini gurubumuza
bekliyoruz..
Geçerli web adresi:
http://groups.google.com/group/yurtsevenler
Geçerli e-posta adresi:
yurtsevenler@googlegroups.com
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.