T a r a f s ı z D e ğ i l i z

. ERGENEKON, NEYMİŞ – NURTEN AKYAZILILAR

ERGENEKON, NEYMİŞ – NURTEN AKYAZILILAR
Bahriye Üçok, Ahmet Taner Kışlalı, Uğur Mumcu'nun öldürülmelerinde ve 2007'de Ankara Ulus Anafartalar Çarşısı ile 2008 başında Diyarbakır Final Dersanesi'ne saldırı olayında RDX içerikli patlayıcı kullanıldığı kayıtlara geçmişti. Bu patlayıcı türünün gizli servisler tarafından kullanıldığı, 1993'teki Mumcu cinayeti ile açıklanmıştı. Son derece profesyonelce işlenen bu cinayetlerin gerçek failleri hiçbir zaman bulunamadı. Fakat şimdi bu suikastler "Ergenekon operasyonudur" deniliyor! Yani Ergenekon dış güçlere bağlı, büyük bir gizli servis miymiş?

Son olarak İstanbul'un Güngören mahallesi Menderes çıkmazında yaşanan kanlı eylemde de RDX içerikli patlayıcı kullanıldığı belirtildi. Planlayıcıları için de önce "PKK ihtimali" üzerinde durulurken sonra "Ergenekon ihtimali" dendi!..


Ergenekon iddianamesi için referans alınan kişilerin ifadelerine bakarsak; bizim ulusalcı görüşteki aydınlarımız, gazetecilerimiz ve hatta PKK ile yıllarca çarpışan TSK'mizin her kademesindeki subaylarımız, hükümeti rejim değişikliğine zorlamak için masum vatandaşlara yönelik kanlı eylemler düzenleyerek, darbe yapacaklarmış! Hizbullah, DHKP-C ve PKK gibi teröristleri başta MİT, JİTEM ve TSK kurup, yönlendirmiş! Abdullah Öcalan başarısız görülünce tasfiye edilmiş! PKK kurmaylarının yerine TSK'den askerler yerleştirilecekmiş! Yani binlerce askerimizi yine biz vurdurmuşuz!

Devamı ve değerli yorumlarınız için yayınlandığı linkler:

http://www.internethaber.eu/kose-yazarlar/nurten-akyazllar/523-ergenekon-neymis
http://dengeli.net/ergenekon_neymis.html
http://www.turkcelil.com/modules/smartsection/item.php?itemid=3003
http://www.asahaber.net/modules.php?name=News&file=article&sid=259

için aldınız: Google
Grupları "KOMPLO TEORiLERi..." grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : E-KomploTeorileri@googlegroups.com
Bu gruptan ayrılmak iiçin , mail atın : E-KomploTeorileri--unsubscribe@googlegroups.com boş bir mesaj atınız...

Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com.tr/group/E-KomploTeorileri?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.