31 Temmuz 2008

Hedef Türkmenler

Amerikan ordusu tarafından desteklenen Peşmerge, önce Türkmeneli TV binası, ardından Irak Türkmen Cephesi Başkanlığı, Türkmeneli Partisi ile Türkmen Siyasi Tutuklular ve Şehit Aileleri Derneği binasına saldırdı, yaktı, yağmaladı.

Kerkük'te referandum yasasını protesto mitingi yapan Kürt gösterici gurubuna intihar saldırısı yapılmasını bahane eden Barzani - Talabani yandaşları, Türkmen TV ve derneklerinin bürolarına saldırdılar. Büroların önündeki arabaları ve binaları ateşe verdiler. 5 Türkmeni kaçırdılar

Irak'ı ziyaret eden Tayyip'in "olumlu" bulduğunu söylediği "Kuzey Irak yönetimi" Tayyip'in verdiği destekle işte bunları yaptı.

Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Ankara Şube Başkanı Mahmut Kasapoğlu, "Saldırı sonucu çok sayıda şehit ve yaralımızın olduğu yönünde bilgi geliyor. ITC Genel Merkezi tamamen yakılmış ve yağmalanmıştır" ifadesini kullandı.

Güneydoğu'da Mehmetçik şehit olmaya devam ediyor, Kuzey Irak Barzani denetimine giriyor, Türkmenler yok ediliyor.
Tayip'in Eşbaşkanı olduğu Büyük Ortadoğu Projesi işte böyle adım adım ilerliyor.
Ali Serdar Bolat

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.