19 Temmuz 2008

"NICIN SIZ DE BALIK TUTMUYORSUNUZ?"...



Tolon: Ergenekon´a bizi monte ettiler

19.07.2008 - 01:39 - Aygazete

"Kandıra F Tipi Cezaevi"nde tutuklu bulunan emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tanzer Ünal´a açıklamalarda bulundu.

Kocaeli´de 1997-99 yıllarında 15. Kolordu Komutanı olarak görev yapan Tolon, cezaevinde kendisini ziyaret eden Ünal´a, "Hayatımda Türkiye Cumhuriyet´i yasalarına göre suç olan hiçbir faaliyette bulunmadım. Yasal olmayan, silahlı ve silahsız örgüt içinde olmadım. Ergenekon´dan söz ediyorlar. Ergenekon bir okyanus ise ben bu okyanusta bir damla, bir kum tanesi bile değilim. İzmit halkının yüzünü kızartacak hiçbir hareketin içinde olmadım" dedi.

Ünal´a sorgu aşamasından da söz eden Tolon´un, "Bana sorguda ´madem emekli olmuşsun; başkaları gibi neden balık tutmuyorsun, resim yapmıyorsun?´ diye sordular. Halbuki sen de biliyorsun. Fenerbahçe Orduevi´ndeki törende veda konuşmamda, halkı aydınlatma ve bilgilendirme çalışması yapacağımı söylemiştim. İşte bu çalışmalar, sivil toplum örgütü içindeki faaliyetlerim. Verdiğim konferanslar bazılarını rahatsız etti. Ergenekon´a baş arıyorlardı, bizi buraya monte ettiler. Bizim vatanı, milleti sevmekten, Atatürk ilkeleri yolunda yürümekten başka yolumuz yoktur. Benim ve Şener Paşa´nın morali yerinde. Bol bol okuyoruz ve gelişmeleri izliyoruz. Adalet kısa zamanda yerini bulacaktır. Kocaeli´ndeki bütün dostlarıma selam ve sevgilerimi sunuyorum" dediği ifade edildi.




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.