30 Ağustos 2008

30 Ağustos Zafer Bayramı İle İlgili Basın Açıklaması


30 Ağustos Zafer Bayramı İle İlgili Basın Açıklaması
30 Ağustos Zaferi; "yenilmiş, zedelenmiş, yorgun ve fakir" düşmüş bir halkın vatanını sahiplenerek, yokluklar içinde olmazı olur kıldığı bir kahramanlık destanıdır.
Dünya tarihinin en büyük askeri başarılarından biri olan ve sadece Türk Milletinin değil, esaret altındaki tüm milletlerin kaderini değiştiren bu büyük zafer Anadolu´nun dünya döndükçe Türk ulusunun vatanı olarak kalacağının önemli bir göstergesidir.

Bu zafer ile Türk Ordusu, sadece muharebe meydanında düşmanı mağlûp etmekle kalmamış, genç ve onurlu Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş temellerini de atmıştır. Dünyada yaşanan son gelişmeler, enerji kaynaklarını kontrol altında tutma girişimleri, şiddetini gittikçe artıran etnik ve kökten dinci akımlar ve bunun sonucunda oluşan uluslararası terör ortamı, diğer taraftan ülkemizde yeniden hız artıran gerici ve ayrılıkçı cereyanlar hepimize yeni ve zorlu görevler yüklemektedir. Çağdaş, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olarak, Devletimiz, Ordumuz, Sivil Toplum Örgütleri, İş ve Emek dünyasıyla, Sanatçısıyla, Sporcusuyla tek yürek olarak "Yurtta Barış, Dünyada Barış" ilkesiyle çıktığımız yolda, eğitilmiş insan gücümüzle, gerçek anlamıyla bilinçli ve planlı bir kalkınmayı elele çalışarak gerçekleştirmek zorundayız Zafer kazandığımız koşulların bilincinde olarak, ulusumuzun birliğine, bütünlüğüne zarar veren, geleceğini karartan uygulama ve amaçlardan vazgeçip, ülkemizin ve insanımızın gelişmesi, zenginleşmesi için çalışmamız gerektiğine inanıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 86. yıldönümünde başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve O'nun silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyor, bütün ulusumuzun Zafer Bayramı'nı kutluyorarız" Saygılarımızla
Kemalist'iz Biz

http://www.kemalistizbiz.com/

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.