T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] Tuncay ve adamlarının Doğu fiyaskosu Tuncay Özkan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da üye bulamıyor. Biz Kaç Kişiyiz platformuna Kars, Van ve Gaziantep'teki birer temsilcilik dışında katılım olmuyor. Platform ayrıca, İç Anadolu'nun iç bölgeleri ile Karaden

Tuncay Özkan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da üye bulamıyor. Biz Kaç Kişiyiz platformuna Kars, Van ve Gaziantep'teki birer temsilcilik dışında katılım olmuyor. Platform ayrıca, İç Anadolu'nun iç bölgeleri ile Karadeniz'in yarıdan fazlasında da varlık göstermiyor.

SADECE ÜÇ İLDE VARLAR GAZİANTEP'TEN ÖTE YOL YOK

TUNCAY VE ADAMLARIYLA İLGİLİ HABER-YORUM VE VİDEOLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Tuncay Özkan'ın "skeç kıvamında" devam eden "toplumsal hareket"i, kırsal kesimde, muhafazakar duyarlılıkların yüksek olduğu bölgelerde varlık gösteremiyor. Platformun sitesinde, "Güneydoğu Anadolu Bölgesi" olarak lanse edilen dosyada sadece "Gaziantep" bölümü bulunuyor. Üye listesinin de yer almadığı dosyada yalnızca başkanın adı bulunuyor. "Bölge temsilciliği" kurulalı ise sadece üç ay geçti.

DOĞU'DA DA FİYASKO

Biz Kaç Kişiyiz ilgisizlik çukuruna itildiği bir diğer bölge de Doğu Anadolu Bölgesi. Platform burada da sadece Kars ve Van illerinde az sayıdaki üye ile çalışmalarını yürütüyor. Bu üç ilde de Biz Kaç Kişiyiz'in mahalle, köy ve ilçe teşkilatı ise üye bulunamadığı için kurulamadı. Bölgedeki iki temsilcilik de henüz iki aydan bu yana faaliyet gösteriyor.

ANADOLU'DA DA DURUM FARKLI DEĞİL

Öte yandan tatil yörelerinin ağırlıklı olduğu Ege ve Akdeniz bölgelerinde diğer bölgelere kıyasla üye bulabilen platform, İç Anadolu'nun iç bölgeleri, orta ve doğu Karadeniz ile Marmara, Ege ve Akdeniz'in iç kısımlarında da varlık gösteremiyor.

Murat Unay – habervaktim.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.