T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Doğu Türkistan dan Hürdünyaya müracaat

Benim Doğup Büyüdüğüm ve hala akrabalarımın tümü bulunmakta olan Doğu Türkistan(uyguristan)da Çin işğalcileri inanılmaz zulümler yapiyor.
ama hür dünyaya pek yansımıyor bu durum .
niye ? çünkü İşğalcı Çin yönetimi orayı Öylesine ablukaya almışkı Bir gazeteci oraya gidip serbest gezemiyor gezsede elindeki dökuman ve filmlerine el konuyor.
bu asırda Böyle zulüm gören başka bir topluluk varmıdır yerkürede?
birkasabadab diğer kasabaya gitmek için bile polisten yazı almanız gerekiyor, yurtdışına gitmek için pasaport almak zaten neredeyse imkansız hale gelmiş durumda.dini eğitim almak kesinlikle yasak.kur-ani-kerim öğreten kışı ihbar edildimi hapishaneye yollaniyor.hacca gitmek yasak ,okullarda zorla darvin teorisi öğretiliyor ,itiraz edenmı var vallahı yandı ,bende buyuzden ilkokul çağlarımda kaç sefer dayak yemiştim öğretmenimden.ama şuan Türkiyedeyim ,dinimi yaşayabiliyorum :rahatca camiye gidiyorum polisten endişe duymadan hatta Türk polisiyle yanyana namaz kılıyorum . ramazanda okullarda zorla su içiriliyor ,cami kapısına devlet memurları,18 yaşında küçükler ,vs. giremez yazılı tabelalar zaten herşeyi açıklamaya yeter. aslında Çin Doğu Türkistandakı Türklerin nüfusunu hep azgöstermeye çalışiyor. bağımsız tahminlere göre orda yaşayan Türklerin sayısı 30 ile 35 milyon arasında.

bir uyguristanlı olarak hepinizden dua bekliyor ve Milli davamıza ilgi ve alaka göstermenizi arzediyorum.

saygılarımla.

M. Emin
www.doguturkistanim.tr.gg
www.uyguristan.tr.gg
www.easternturkistan.tr.gg

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.