T a r a f s ı z D e ğ i l i z

İFTAR PROGRAMIMIZA DAVETLİSİNİZ...

çok özel davetlisiniz...
~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~
Değerli kardeşim; Ramazanı Şerifiniz daha şimdiden hayırlı mubarek olsun...
19 Eylül 2008 Cuma günü düzenleyeceğimiz İ F T A R P R O G R A M I ' mıza davetlisiniz. 400 kardeşinizin katılacağı bu programımıza, ailenizle veya arkadaşlarınızla da katılabilirsiniz. Teşrifiniz kardeşlerinizi onurlandıracaktır. Yerinizi ayırtmak ve programa katılabilmek için adınızı, soyadınızı, kaç kişi ile katılacağınızı ve telefon numaranızı iftar2008@gmail.com mail adresimize belirtmeniz gerekmektedir.

Program
1- Bayanlar İMH'deki mescidde, erkekler İMH yanındaki camii de akşam namazı.
2- İftar.
3- Yemek duası.
4- Kur'an'ı Kerim ve Meali.
5- Derneğimiz ve Mail Grubumuz hakkında özetle açıklamalar, tanıtım, anlatım.
6- Şiirler, dinletiler, slaytlar.
7- Dua ve vedalaşma...
~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~
ADRES
İNSAN ve MEDENİYET HAREKETİ
Defterdar MahallesiOtakçılar Caddesi No:15 / 3 EYÜP - İSTANBULTel/Fax: 0212 501 31 71 www.imh.org.tr
~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~
Not-1: İftar Programımızı düzenleyeceğimiz mekanın tam krokisi ektedir. Eyüp ilçesi hernekadar İstanbulun orta noktalarında ise de, İstanbul Anadolu yakasından ve başka uzak semtlerden gelecek olan kardeşler boğaz trafiğini göz önüne alarak iftar saatinden en az 2 saat önce yola çıkacak şekilde planlarlarsa geç kalmamış olacaklardır.
Not-2: Programa 10 yaşından küçük çocuklarla gelmemeniz ve yerinizi mutlaka katılmak üzere ayırtmanız önemle rica olunur. Katılım bedeli kişi başına 10 YTL. dir. İftar Programının düzenleneceği İMH (İnsan ve Medeniyet Hareketi) Merkezinin tam adresi ve krokisi ektedir.
uyanış ... grup genç (tıkla ... dinle)

genç gönülerleri
Rahman ve Rahim olan 'a emanet olun...

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu maili http://groups.google.com/group/gencdusunur GENÇ DÜŞÜNÜR GÖNÜLERLERİ Mail Grubu'nda olduğunuz için aldınız. Site yönetimi ile tanışmak için, actiontime1@hotmail.com mail adresini MSN nize ekleyebilir, her konuda fikirlerinizi, bilgilerinizi paylaşabilir yahut mail almak istemezseniz irtibat kurabilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.