12 Ağustos 2008

İyilik Her Zaman Her Yerde!

İyilik Her Zaman Her Yerde! Siz değerli gönüllülerimizle birlikte yetime, yoksula, kimsesize, aç ve açıkta kalmışa yardım etmeye devam ediyoruz. Yardım elimizi bu sefer Afganistan'daki hasta kıza, Suriye'de evlenen fakir çiftlere ve İstanbul'da çaresiz bekleyişleri süren mültecilere uzattık. Afgan kızı İHH ile sağlığına kavuştuAfganistanlı 11 yaşındaki Padida Hisa'nın 5 yıldır kalbi delik. İç karışıklığın ve işgalin eksik olmadığı ülkesinde tedavi imkânı bulamayan küçük kıza vakfımız yardım elini uzattı. İHH tarafından Türkiye'ye getirilen Padida'nın delik kalbi, dünyada birkaç yıldır uygulanan kapalı kalp ameliyatı yöntemiyle tedavi edildi. Başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşan küçük kızın yüzü yeniden gülmeye başladı. Doktorlar, Padida'nın da artık arkadaşları gibi oyun oynayabileceğini, koşabileceğini söyledi. Türkiye'ye teşekkür eden 6. sınıf öğrencisi Padida, bu iyiliği hiç unutmayacağını söyledi. Suriye'deki 50 Filistinli çifti evlendirdikSuriye'deki Yermük Kampı'nda yaşayan 230 Filistinli çift, toplu düğün töreniyle evlendi. İHH da yoksul oldukları için evlenecek durumu olmayan 50 çiftin düğün ve eşya masraflarını karşılayarak evlenmelerini sağladı. Suriye'de yaklaşık 500 bin Filistinli, 12 farklı mülteci kampında hayatlarını sürdürüyor.

Mağdur mültecilere giysi yardımıVakfımız, 14 mültecinin havasızlıktan boğularak öldüğü TIR'dan sağ kurtulan mültecilere giysi yardımında bulundu. 100 mülteciye birer pantolon, tişört, gömlek ve iç çamaşırı dağıtıldı. Böylelikle yaklaşık 10 gündür İstanbul'da tutulan mültecilerin giysi ihtiyaçları karşılanmış oldu. 30 Temmuz 2008 tarihinde insan tacirleri tarafından TIR dorsesine balık istifi konan 140 mülteci, Van'dan İstanbul'a gelirken aç ve havasız kalmıştı. TIR'da havasızlıktan boğularak ölen 13 mültecinin cesetleri, insan tacirleri tarafından tarlaya atılmıştı. Bir mülteci de daha sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. İHH İnsani Yardım Vakfı
Adres: Büyük Karaman cd. Taylasan sk. No:3 Pk. 34230 Fatih / İstanbul
Telefon: +90 212 6312121 Faks: +90 212 6217051
Web: www.ihh.org.tr E-mail: info@ihh.org.tr






-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.
(ALLAH RAHMET EYLESİN)
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4
--

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.