21 Ağustos 2008

İZMİR'DE TERÖR YİNE HAİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

İzmir'in Yağhaneler Semti, Buca Kavşağı yakınlarında 21.08.2008 tarihinde saat 07:45 sularında teröristler tarafından, polis servis aracı ve bir askeri araç geçerken üç katlı binanın ön tarafında park halinde bulunan otomobili infilak ettirdiler. Facia da servis aracında ki 8 polis memuru ve askeri araçtaki Albay Ahmet Kılıç ve Erler Hüseyin Aslan ve Murat Bekirgül, Polis Memurlarından Hakan Babürhan, Abas Kalender, Sacit Kaskatı ve Hüseyin Kirazdiken'in isimleri saptandı. Patlama sırasında caddede ve evlerinde bulunan Özgür Yenidoğan, Ayşe Yenidoğan, Ramiz Yenidoğan, Güler Gezer ve Mehmet Ali Yarar da yaralandılar. Olay bu sabah 07:45 sıralarında Yeşillik Caddesi'nde Elka Durağı yakınlarında meydana geldi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda görevli Çevik Kuvvet Polislerini taşıyan servis aracı ile arkasında giden askeri aracın olay mahallinden geçtikleri sırada üç katlı binanın önünde park halindeki bir otomobilde patlama meydana geldi. Polis servis aracı, askeri araç ve çevredeki binaların hasar gördüğü patlamada ortalık kan gölüne döndü. Aralarında durumu ciddi olan yaralılar İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Hatay Askeri hastanesine sevk edildiler. İzmir Valisi Cahit Kıraç, yaptığı açıklama da belirlenen bilgilere göre bombanın plastik patlayıcı olduğu ve uzaktan kumandayla infilak ettirildiğini, soruşturmanın sürdürüldüğünü söyledi. İzmir Alperen Ocakları olarak bu hain saldırıyı düzenleyenleri esefle kınıyoruz. Olayda yaralananlara acil şifa diliyoruz. Kimsenin şüphesi olamasın ki, Türk milleti bu saldırıyı düzenleyenlerden hesabını soracaktır.

--
H.Gökhan ALTAY
Alperen Ocakları
İzmir İl Başkanlığı
Basın Yayın Masası Başkanı

Bedenimiz TÜRK,
Ruhumuz İSLAM,
Ruhsuz Beden İse Cesettir.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.