5 Ağustos 2008

Re: [SiyasetMeydani] FLAŞ! Erdoğan Örgütü Açıkladı

Iste 1 numara
Bir Numara
"1 Numara hitap ettikleri kisinin adi gorusmelerde Dogu Bey, Hayrettin Bey ve Sadullah Bey diye gecti. Turkeli Gazetesi'ne sIk sIk gelen 1 Numara, 60-65 yaslarinda, sari sacli, gocmen tipli, saclari seyrek, sert mizacli, biyiksiz, sakalsiz. Cevresi kendisine "Komutanim" diye hitap ediyor. 1 Numara tip olarak saniklardan Muzaffer Tekin'e benziyor, ancak ondan daha zayif. Hicbir gazetede resmini gormedim. Telefon kullaniyor, ancak telefon numarasini kimseye vermiyor. Onun gucunu ozellikle 28 Subat doneminde iyi gordum"















On 7/30/08, CIATURK <ciaturk@gmail.com> wrote:

FLAŞ! Erdoğan Örgütü Açıkladı

29 Temmuz 2008 21:52

Başbakan Erdoğan, Meclis'teki şifreli açıklamasından sonra Güngören'deki hain saldırıyı düzenleyen güçleri adeta tarif etti..
Başbakan Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yaparken, ilginç bir mesaj vermişti.

Patlamadan sonra hemen medyada "Saldırıyı PKK yaptı" haberlerine yönelik konuşan Erdoğan "Terörün adını koymayın, Emniyet güçlerinin dosyalarında konulsun ve orada kalsın." demişti.

Bu sözler "Erdoğan'ın saldırıyı başka bir gücün yaptığı yönde bilgileri mi var" sorusunu akla getirmişti.

İşte Başbakan Erdoğan, bu şifreli açıklamasından sonra Sakarya'da yaptığı açıklamada da adeta Güngören'deki, 18 vatandaşımızın hayatını kaybettiği hain saldırıyı düzenleyen güçleri tarif etti. Erdoğan'ın terör yerine 'mafyayla çetelerle mücadele ediyoruz' demesi oldukça dikkat çekici bulundu. İşte Başbakan'ın çok ilginç açıklaması...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Gördüğünüz gibi mafyayla çetelerle mücadele ediyoruz. Bütün bu mücadeleler ülkemizin huzuru, mutluluğu için..." dedi.
Erdoğan, Sakarya Kent Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Gördüğünüz gibi işte mafya ile mücadele ediyoruz, gördüğünüz gibi işte çetelerle mücadele ediyoruz. Bütün bu mücadeleler ülkemizin huzuru için, ülkemizin mutluluğu için. Burada özellikle bir şeyi hatırlatmak istiyorum; bizler ülkemizde huzurlu bir zemini, mutlu bir zemini yakalamadıkça kendimizi huzurlu, kendimizi mutlu addetmeyiz. Bunu böyle kabul etmiyoruz ve diyoruz ki bizler er vaya geç bütün bu topraklarda inşallah huzuru da mutluluğu da beraber yaşayacağız beraber tadacağız. Ve hiçbir zaman operasyonlar hız kesmeden devam edecek. Birilerinin ihbarını alıp da sümen altı eden bir iktidar yoktur Türkiye'de bunu böyle bilelim."
--
http://www.gizlibelge.com/ dan web sayfamiza ulasabilirsiniz.
http://www.ciaturk.org/ dan iletisim kurabilirsiniz.


__._,_.___

Your email settings: Individual EmailTraditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest Switch to Fully Featured
Visit Your Group Yahoo! Groups Terms of Use Unsubscribe

__,_._,___




--
Baris EMRE
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.