21 Eylül 2008

50.000 Öğrenci İBB burs başvurusu yarın başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi burs müracaatları yarın başlıyor. İBB eğitim yardımından önlisans, lisans, yüksek lisan ve doktora öğrencisi 50 bin öğrenci yararlanabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine verilen burs için yarın müracaatlar başlıyor... İstanbul'da üniversitede okuyan öğrenciler 15 Ekim tarihine kadar www.ibb.gov.tr adresinden müracaatlarını yapabilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre bu yıl belediyenin burs imkanından 46 bin 400 önlisans ve lisans, 3 bin yüksek lisans, 600 doktora olmak üzere 50 bin öğrencisi yararlanabilecek. AYLIK 100 YTL Eğitim yardımı kapsamında üniversite öğrencilerine aylık 100 YTL burs verilecek. Yüksek lisans öğrencileri 150 YTL, doktora öğrencilerine ise 250 YTL burs verilecek. Burs kazananlar Aralık ayından itibaren burslarını almaya başlayacak ve 7 ay boyunca devam edecek. Belediyenin eğitim yardımından sadece İstanbul'da eğitim gören öğrenciler yararlanabilecek. EĞİTİM YARDIMINA BAŞVURU KOŞULLARI a) 2008 – 2009 Eğitim Yardımına, İstanbul'daki Devlet Üniversitelerinde okuyan Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans (Master) ve Doktora öğrencileri ile yine İstanbul'daki Özel Üniversitelere ÖSYM tarafından %100 burslu yerleştirilen veya öğrenim giderlerinin tamamı üniversitece karşılanıp başka bir eğitim yardımı almayan, Ön Lisans, Lisans öğrenimi görmekte olan öğrenciler başvurabilecek. b) Eğitim Yardımına, 2008 – 2009 Eğitim Öğretim yılında üniversiteyi kazanıp kesin kaydını yaptırmış olanlar ve kaydını tazeleyen ara sınıf öğrencileri başvuruda bulunabilecek.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~--

-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.