5 Eylül 2008

BAYKAL NE İŞE YARAR

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'ün Ermenistan ziyaretine karşı çıkan CHP lideri Deniz Baykal'ın sözlerine verdiği cevap hayli ilginç oldu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ermenistan ziyareti ile ilgili açıklamalarını, "Sayın baykalın kabiliyeti budur zaten başka da bir işe yaramaz" sözleri ile değerlendirdi."İstikrar İçin Diyalog" zirvesi için Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ali Babacan ve eşi Zeynep Babacan ile birlikte Suriye Devlet Başkanı Beşanr Esad'ın verdiği iftara katıldı. İftar programına gitmek üzere kaldığı otelden ayrılışında Baykal'ın Cumhurbaşkanı Gül'e yönelik eleştirilerini nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Erdoğan, "Sayın Baykal'ın kabiliyeti budur zaten başka da bir işe yaramaz. Sadece böyle olumsuzluklar üzerine sürekli olarak muhalefetini sürdürür. Ne yapılacağına dair dünden bugüne gösterdiği birşey olmadığı gibi yarına yönelik bir şey de yoktur." diye konuştu.(CİHAN)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.