25 Eylül 2008

bizkaczamaparayız: Tuncay Özkan'ın kilitlediği kadın

Tuncay Özkan'ın kilitlediği kadın

Ergenekon soruşturması kapsamında Tuncay Özkan'ın evini arayan polisler, şaşırtıcı bir manzarayla karşılaştılar. Alt katta odaya kilitlenmiş bir manken buldular! 25 Eylül 2008 Perşembe 13:00
Özkan, Eruygur'a bağlı olarak örgütün lobi faaliyetlerini yürütmekle, doktoru Özcan, emekli askeri savcı Güvendiren ile Danıştay'da görevli polis memuru Kılıçarslan da Özkan'ın işlerini takip etmekle suçlanıyor.

Ergenekon soruşturması kapsamında önceki gün İstanbul, Ankara ve İzmir'de eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Tuncay Özkan, Gürbüz Çapan ve Adil Serdar Saçan'ın da aralarında bulunduğu 14 kişinin sorgusu sürüyor. Zanlılar dün avukatlarıyla görüştürüldü. Bu arada yapılan sorgunun detayları da ortaya çıktı. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen 8. Dalga Operasyonunda yakalanan kişilerin neredeyse tamamının gazeteci Tuncay Özkan'la birlikte hareket ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındığı öğrenildi. Bu nedenle soruşturmanın kilit isminin, Tuncay Özkan olduğu söyleniyor.

TÜM PARAYI ÖZKAN ALDI

Tuncay Özkan'ı Ergenekon örgütü kapsamında takip altına alan polis, yaptığı incelemelerde, Kanaltürk televizyonunun gerçek sahiplerini buldu. Resmi kayıtlarda Tuncay Özkan'ın ismine rastlanmazken, kanalın evrak üzerindeki sahiplerinin Ahmet Burak Mızrak ve Kerim Can Kamal olduğu belirlendi. Ancak satış işlemlerinin ve paranın tahsilatının bizzat Tuncay Özkan'ın gerçekleştirdiği tespit edildi. Bu nedenle Kerim Can Kamal'ın 6 milyon YTL vergi borcu bulunduğu ortaya çıktı. Özkan'ın paraları alırken Kamal'ın vergi borcu ile ortada kalması üzerine iki eski dostun arasının açıldığı öğrenildi.

GAYRİMENKUL ALACAKMIŞ

Soruşturma kapsamında takibe alınan Özkan'ın, Kanaltürk televizyonunun satışından elde ettiği paralarla, ikisi manken sevgilisi Duygu Dikmenoğlu'na olmak üzere birçok yerde ev ve arsa baktığı ancak uygun bir yer bulamadığı belirlendi. Özkan'ın gözaltına alındığı Bebek Aşiyan'daki evine ise bin 800 dolar kira verdiği öğrenildi.

AVUKATININ KOMPLO İDDİASI

Tuncay Özkan'ın avukatı Ahmet Çörtoğlu, "Bu gözaltı tamamen siyasi bir olaydır. Tuncay Özkan yeni bir siyasi oluşumun başkanlığına geçeceği sırada gözaltına alınmıştır" iddiasında bulundu. Özkan'ın uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Mümtaz Soysal'ın Bağımsız Cumhuriyet Partisi'ne katılmaya hazırlandığı öğrenildi.

SEVGİLİSİNİ ALT KATA KİLİTLEMİŞ

Tuncay Özkan'ın önceki gün sabahın erken saatlerinde polisin kapıyı çalması üzerine o anda yanında bulunan manken sevgilisi Duygu Dikmenoğlu'nu, polisin gözaltına alabileceği endişesiyle evinin alt katındaki bir odaya kilitlediği ortaya çıktı. Evde kapsamlı arama yapan polis ekipleri, ünlü mankeni kilitli bulunduğu odadan bularak dışarıya çıkardı. Özkan'ın manken sevgilisinin de gözaltına alınacağı endişesiyle böyle bir yönteme başvurduğu öğrenildi.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.