T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Cunta Ülkücülerinden Sana Sığınırım Rabbim...

Cunta Ülkücülerinden Sana Sığınırım Rabbim... < Bizi pis ve çirkin emellerine alet etmeye çalışan, rövanş-kişisel hesap yalanlarıyla dikkatimizi dağıtan, dinine ve kullarına düşmanlık edenlerle beraber hareket eden bu CUNTA ÜLKÜCÜLERİNDEN, ORTAÇAĞ AKLI BİLE OLMAYAN KÖR, LAL, SAĞIR DEDİĞİN ZÜMREDEN CUNTA ÜLKÜCÜLERİNDEN SANA SIĞINIRIM RABBİM!...

Bu Sıcak yaz günleri beni bunaltmaya yetmişti. Neyse ki yuvam olarak hissettiğim ocağımın Kartal sahiline ve Marmara ile göğün o mavi buluşmasına hakim konumu yetişiyordu imdadıma.. En güzel lahzalardır güneşin batmaya başladığı ve gittiği kerahat vakti burada yaşanılan..
Derununda nice çile ve umut barındıran, damarlarımdaki kanda dolaşan kadim karakterin "üç tuğ"u..ve..dünyanın, kurallarına muhtaç olduğu biricik hayat nizamı.. yalnız ahlak normu değil herşeyimiz olan, her cem günü tüm abidlerin aczını ve fakrını bilip O'na; TEK'e sücuda gittiği zuhur zamanı kubbelerde ve gönüllerde yankılanan ^indindeki tek din^ ayetinin sembolize edildiği "Hilal"ine baktıkça bana cesaret veren ve başka diyarlarda kendimi tahayyül ettiğim sancağımın dalgalanışını izleyerek başlamıştım yazı yazmaya,kalemimin kağıtla dertleşmesine..

Ülkemin sıkıntılı bu günlerinde evimde yazabileceğim şu satırların buhranına dayanamayacağımdan ocağımın bana kollarını açan, uhrevi sözcüklerin ağızdan çıkan balonları ve içindeki moleküller vesilesiyle yuvamın hafif ve müşfik atmosferinde neyse ki rahatlamıştım..

Ama gözbebeklerimin ufku izlediği her küçülüşte aklımdan geçen bu düşünceler ne yazık ki kalbimi kıskacına almaya yeniden başlamıştı..gene sıkıldı canım.. rahat olamıyorum.. yazacağım kelimelerin içteki şiddeti kendi nefsimi bile rahatsız ediyor, acı veriyordu..

Kalemi bıraktım,mürekkeb bile sözcüklerin üstünden gözüme ok gibi şua yolluyordu.. dayanamadım.. ve O'na açtım ellerimi..

Münacaat değil miydi en büyük silah.. Her ne kadar zengin olursa olsun makam-mevki sahibi, hubbucah duygusu hakim, zahirde bildiğini sanan; iş adamları, profesörler, siyasetçiler, tüm dünya nimetlerini elde etmiş bu tabaka... Onlar bile fakir, yoksul, küçücük umutları olan, yaşatma derdinden başka gayesi olmayan insanımla aynı noktada buluşmuyor muydu.. Ne zaman zelzele olsa, sıkıntı gelse maveradan, seller- kıtlık- kıran vursa yeryüzünü.. o basit ve hakir gördükleri paçası yamalı,gözleri yaşlı, boynu bükük O'nun dostlarına müracaat etmiyorlar mıydı? "Dua, dua…" diye yalvarışlarıyla..

Kim ne kadar güçlü olursa olsun, hakim bulunursa bulunsun.. bir ufacık bedenden kalbi kanayan bir çift samimi el semaya kalkınca ordular yenilmiyor muydu? Saraylar yıkılmıyor muydu? Hayvanat ve nebatat tek büyüğün ve yegane hakimin O olduğunu gözlere sokarcasına en güçlüleri mahvetmiyor muydu?

Ben de bildim ve inandım Rabbim..Herşeyine Amenna..Varlık sebebimiz olan ulu nizamının İmamı, Biricik Efendimiz, Yüceler Yücesi Kılavuzuna-Önderine ve O'nun dünyanın görmüş olduğu en hayırlı dostlarına, sevgili ev ehline ve bu davada bayrağı düşürmeden bugünlere taşıyan halillerine salatu selam olsun.. Bizi de onların dualarına ve şefaatlerine müzahhar kıl Rabbim.. Onların programından bizi saptırma.. Ayaklarımızı kaydırma.. indindeki tek üzerine sabit kıl..

Mucib olan ALLAH'ım..Ülkemin içinden geçtiği şu sıkıntılı günlerde bizi sensiz bırakma..Adaletinle- lütfunla – merhametinle bizi koru.. Devlet- millet diye bizi kandıran kan emici kenelerden, sadece kendi ihtiraslarını düşünen nefislerden sana sığınırız Rabbim..

70lerde de gördük.. 60larda da vardılar.. bildik, eylüllerde yerleri aşikar oldu, şubatlarda pozisyonlarının gereğini bize kin kusarak taarruza geçtiklerinde de tüm cihan şahid oldu.. Dışımızdaki satılmışlar, piyonlar, kuklalar bir tarafa içimize giren hainleri görüyoruz.. Sen bizi bunların şerrinden koru Rabbim.. vatan-millet-devlet sevgimizi suistimal edip mazisel kişiliklerini kullanarak Bizleri içlerine çekmeye çalışan bu CUNTA ÜLKÜCÜLERİNDEN, DARBE MİLLİYETÇİLERİNDEN sana sığınırız, engin şefkatine sığındık.. himayeni esirgeme Rabbim..

Devlet yanlısı bildiğimiz insanların çirkin yüzlerini açığa çıkartan ALİM isminin sanatını, sen bu içimizdeki hainler ve üzerimizde oynanan oyunlarla da bozup göster RABBİM..KAHHARsın, CABBARsın.. Sana ve nizamına, Resulune kul-köle olup "AYAK İZİNİ BAŞINA TAC ETMİŞ", 1000 yıldan beri adını-sanını yeryüzüne yaymaya çalışan ve buna sancaktarlık eden bu milleti yeniden selamete çıkar RABBİM..

Bizi pis ve çirkin emellerine alet etmeye çalışan, "rövanş-kişisel hesap" yalanlarıyla dikkatimizi dağıtan, dinine ve kullarına düşmanlık edenlerle beraber hareket eden bu CUNTA ÜLKÜCÜLERİNDEN, ORTAÇAĞ AKLI BİLE OLMAYAN KÖR, LAL, SAĞIR DEDİĞİN ZÜMREDEN bizi, bu gençleri, bu milleti, bu ülkeyi emin et-koru-uzaklaştır Rabbim..

Terör, cinayet, kaos, iktisadi buhranların müsebbibleri bu ve bunun gibi çirkef çeteleri ve bunların yardakçısı-yalakası olan zevatı mahvet, o belaları başlarına yağdır.. İçimizde bile bulunabilen ve hatta yayınlarının propagandasıyla bizleri zihrlemeye çalışan bu kirli fikirlilerin şerrinden, kötülüklerinden, yoldaşlığından sana sığınırız.. Bu milletin gençlerinin sahipsiz olmadığını onların bile idrak etmekte inat-bişuur olduğu zihinlerine-kara kalplerine kazı RABBİM..

ALLAH diyen, Peygamber diyen, Vatan diyen, Millet diyen, BİRLİK-BERABERLİK-KARDEŞLİK, DİN-NİZAM- SON İNTİZAM diyen bu gençliği, bu milleti başıboş bırakma.. Cunta ülkücülerinin gemisine bindirme.. Kaçak, alçak nitelemelerine biz sabrediyoruz.. Sabrımızı SABUR isminin lütfuna ulaşana dek kesme RABBİM..

İ'la-yı Kelimetullah diyen ve milliyetçiliğini ümmetin şubeleri içinde bu davanın bayrak yarışı olarak gören bu nesli mahkeme salonlarında laubali sözlerine unsur yapan maşalara ve dümenlerine uğratma, hemhal etme RABBİM.. Senin davana baş koyan herkesi kardeş bilen, ayrılıkçı değil bütünleştirici olan,Çanakkale'de Habibinin ağuşuna giden ABDULHAMİD'in GENÇLİĞİNİ aksiyonda,fikirde,hayatta yeniden dirilit ve ayağa kaldır..Rehberinin Sünnetinden ibaret Nizam-ı Alem programını yaşayarak ve yaşatarak, kavilden amele dökerek, temsil ederek can vermemizi ve yarınlara ulaşmamızı niyaz ediyorum, kabul eyle Rabbim..

Darbe milliyetçiliği, ırkçılık, nifak, bölücülük, haramzadelikten sana sığınıyor, iktidar olmuş ama muktedir olamamış kişilerin yöneticiliğinden senin nizamını gösterecek günleri sabırla ve umutla bekleyerek sana yalvarıyor, Ve kardeşlerimin ihlasla amin diyen dilleri sebebiyle tüm müslümanları affetmeni diliyorum.. Kabul eyle Rabbim..

Bu satırları öfkeyle, hasedle okuyan "aymaz"lara sen akıl-fikir ver, kalplerine şefkatini gönderip karalarını sil Allah'ım..

Senden gelen başım gözüm üstüne.. Kahrın da hoş,lütfun da hoş.. Ama bu bir avuç ihlaslı genci onlara oyuncak etme RABBİM.. Şüphesiz sen işiten ve duaları kabul edensin.. Muktedir isminin mültecisiyiz, bir tek sana eğilir, bir tek senden yardım dileriz..

TA Kİ YÜKSELSİN EZANLARDA MÜEYYED NAMIN
GALİB ET ÇÜNKİ BU SON ORDUSUDUR İSLAM'IN…
----

ATAKAN KORKMAZ
Kartal Alperen Ocakları
8 temmuz 2008

Not: ABD konsolosluğu önünde hain - hunharca saldırıya uğrayan şehid polislerimiz için tüm Türkiye'ye ve kederli ailelerine sabır ve metanet diliyorum.. Hepimizin evi şehid evi oldu, acımız aynı.. ALLAH BELASINI VERSİN KİM YAPTIYSA ve ARKASINDA BULUNUYORSA!


MİLLİ OCAK HABER
URL: http://www.milliocak.com/default.asp/http.docs/yazdir.asp?bolum=939


--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


1 yorum:

  1. çok güzel bir yazıydı. alperenlerin duruşuna hayranım. bbpli değilim ama alperen ocaklarını seviyorum.

    yolunuz açık olsun. yazı için atakan beye teşekkürlerimi sunarım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.