T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Eygi yine topa tuttu..Öncekilerin Çukurundasınız!

Öncekilerin çukurundasınız!
Milli Görüş'ün keskin kalemi Mehmet Şevket Eygi, zehir zemberek bir yazı kaleme alarak adı sık sık yolsuzlukla anılan AKP'lileri isim vermeden uyardı.

Eygi, Milli Gazete'deki köşe yazısında şunları kaydetti:

Dünya hırsları sizi sarhoş etmiş. Para, servet, mal, zenginlik, riyaset, hakimiyet, saltanat, şöhret şehvetlerinin esiri olmuşsunuz. Hiç doymuyorsunuz. Paraşütsüz düşüyorsunuz, frensiz iniyorsunuz da haberiniz yok. Sizi uyaranlar iyiliğinizi istiyor ama siz anlamıyorsunuz. Muhalefet edenleri, tenkit edenleri, uyaranları susturmak istiyorsunuz. Yeterli tarih okumamışsınız. Basiretiniz yok. Onlara atmaya hazırlandığınız bombalar elinizde patlarsa?..


Bu dünya Büyük İskender'e, Sezar'a, Napolyon'a, Hasan Sabbah'a kalmadı, size mi kalacak? Şu meşhur Papa Borjiya'nın akıbeti nasıl olmuştu, bilmiyor musunuz? İslâm düşmanı Evangelistlerin ve Siyonistlerin "sağlam kulp" olmadıklarını bilmiyor musunuz?


Parayla elde edilen, paraya bağlı olan gücün gerçek güç olmadığını bilmiyor musunuz. Bu dünya değirmeni sizin gibi nice buğdayı un etmiştir, haberiniz yok mu? Kur'an'ın, Sünnetin, İslâm'ın, Şeriatın dışındaki her şeyin geçersiz ve heder olduğunu anlamamışsınız; İslâm'dan Müslümanlıktan bahs edip duruyorsunuz. İslâm düşmanlarını dost ve velî edinmişsiniz. Doğrusu çok çürük iplere yapışmışsınız.
Asıl gücün doğru sahih bir iman, bilgi ve kültür, yüksek ahlâk ve karakter, ihlas, dürüstlük, sadakat ile kazanılacağını niçin idrak etmiyorsunuz? İşin başının hikmet/bilgelik olduğunu ne zaman anlayacaksınız? Sizi uyaranların tepesine atmaya hazırlandığınız bombalar sakın elinizde patlamasın?..
Yazık, çok yazık...


Sizden önce nicelerin düştüğü çukurlara düştünüz. Akıbetiniz parlak değil.



Bizimle uğraşmayınız.


Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."


Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.