T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Hıncımı elbet bir gün alırım senden!!


O olmazsa güneş doğmaz, kuşlar ötmez, çiçekler açmaz. O hakaret etmeyi çok sever ve hakaretlerini de dürüstlük kılıfına sarar bizlere sunar. O'na göre onu eleştirenler şerefsizdir (buna şimdi bende dahil oldum) kendi eleştirirse bu şerefi ve onuru içindir. O içinde bulunduğu medya grubundaki yazarları acımasızca eleştirir ve bir başka medya grubunun patronuna atmadığı takla kalmaz. Hatta o medya grubunun sahibi olan adamın kızını karizma tik bulur ve bu ülkenin "Başbakanı" olarak görme arzusu içinde olduğunu belirtir.

Ben o medya patronu olsam derim ki. "Canım benim için bu kadar takla atıyorsun, gerçi senin gibi çevremde çok takla atan var ama senide aramızda görmekten mutluluk duyarım". Derim. Hani o medya patronunun büyük gazetesinde takla atan bir genel yayın yönetmeni varya telefon konuşmaları (ben yalakalığımı yapımde) dinlemeye takılan işte onun gibi.

Ama bunca taklaya rağmen hala davet yok! O'da bunu fark etmiş olacak ki geçenlerde şöyle yazmış. "Ben bu gazeteyi bırakmam, bu günlere getirmek için çok çalıştım!". Canım zaten sana bırak yada çek git diyen yok. Senden beklenen dürüst olman.

Baştada belirttiğim gibi hakaret etmeyi çok sever. Bir futbolcu hakkında "karaktersiz" diyerek o futbolcunun annesine sinir krizi geçirtip hastaneye gitmesine sebep olmuştur. Biri çıkıp ona, mesela ben. Asıl karaktersiz sensin desem sanırım bende diyerleri gibi şerefiz damgasını yerim. Ama demem! Çünkü ayda aldığım 1000 ytl ile ona tazminat ödersem açımdan ölürüm.

O inançlı insanlarıda sevmez. Onun tek derdi elinde şarap kadehi ile bilmem hangi ülkenin, hangi şehrinde kaldığı otelin balkonundan bakmaktır. Gördüklerini de köşesinde yazıp kendinin ne kadar medeni olduğunu anlatmaya çalışmaktır bunca aç varken. Kendisini halkçı olarak belirtir ama halk ile alakası yoktur. Belki ona görede bu halk göbeğini, kıçını kaşıyan (bende kaşırım kıçımı ne yani) bir topluluktur.

Biraz daha yazarsam haddimi aşacağım biliyorum ve ayda aldığım 1000 ytl ona tazminat olarak gidecek ve o para ile bilmem hangi ülkenin, hangi şehrinde şarap içecek. Kim mi bu yazar!? Bu yazıyı okuduktan sonra bir gazete bayine gidip bütün gazetelerden alın ve köşe yazarlarını okuyun. Size en çok saçmalayan kim gelirse işte odur.. Son Nefes



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.