T a r a f s ı z D e ğ i l i z

HUYSUZ ATV'DE OLUNCA YASAK DEĞİL!

Bildiğiniz gibi Halkın örf ve geleneklerini bozduğu gerekçesi ile yasaklanan bu kadın kılığında ki erkek Atv ekranlarına geri dönüş yapıyor..hemde Rtük onaylı...

Huysuz da burada en kral diziler de!

atv Genel Müdürü Fatih Ediboğlu, yeni sezon için iddialı konuştu! Uğur Yücel`den, Huysuz Virjin`e, Kenan Işık`tan Nehir Erdoğan`a kadar birçok ünlü ismin atv`de olacağı müjdesini verdi. ...

Bu karakter, AKP iktidarı döneminde “Ahlaksızlık” sembolü gibi görüldü ve RTÜK tarafından “istenmeyen” ilan edildi.Ahmet Çalık’ın patron göründüğü, Başbakan’ın damadının CEO olduğu grup Huysuz Virgin’le anlaştı ve yıllardır RTÜK tarafından ekrana çıkması engellenen Huysuz Virgin şimdi ekranlara dönüyor.

Ahlak ve Ahlaki kavramları sorgulayanların bu programa simdi neden izin verdiğini düşünmeliyiz...

Sizce Bizden olunca Ahlaklı onlardan olunca Ahlaksız mı bu kadın kılığında ki erkek?

Basında o dönemde çıkan bir kaç yazı ve haberi sizlerin ilgisine sunarak Gerçeklikle Yalancılığın arasında ki farkı sizlere aktarmak istiyoruz..
*RTÜK eski başkanı Fatih Karaca, erkeklerin kadın kılığına girip yarışacağı `O bir hanımefendi` adlı yarışma için sert çıkış yapmıştı;`Yayınlanamaz, aksi halde müdahale ederiz`...
*Seyfi Dursunoğlu, RTÜK`ün izin vermesinden sonra yeni bir programa başladı. atv ekranlarına çıkacak olan Dursunoğlu, `Bir süre önce atv`den Seyfi Dursunoğlu olarak bir program teklifi aldım. Fakat ben programı Huysuz Virjin olarak ve prime-time`da yapmak istediğimi söyledim. Kanal yöneticileri de RTÜK`le bir toplantı yaptı. RTÜK program canlı olmaması kaydıyla bu projenin hayata geçmesine izin verdi. Aslında haklılar. Çünkü canlı yayında ben de müstehcen olabiliyorum` dedi.
Huysuz da burada en kral diziler de! atv Genel Müdürü Fatih Ediboğlu, yeni sezon için iddialı konuştu! Uğur Yücel`den, Huysuz Virjin`e, Kenan Işık`tan Nehir Erdoğan`a kadar birçok ünlü ismin atv`de olacağı müjdesini verdi..!


Yorum Sizin!


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.