19 Eylül 2008

"İRAN'ı Vurmak İçin GÜRCİSTAN'a İhtiyaçları Var"

İRAN'I VURMAK İÇİN GÜRCİSTAN'A İHTİYAÇLARI VAR

Politika uzmanı Lan BROCKWELL:


İSRAİL'in GÜRCİSTAN'la güçlü askeri ilişkiler var ve İRAN'a saldırmak için bu ülkeyi kullanma planları yaptı. (Savaş uçakları yakıt ikmali yapmadan saldırı yapabilir) İSRAİL'den silahları senelerdir GÜRCİSTAN'a giriyor. Bunlardan bir kısmını yakın zamandaki RUSYA'yla olan savaşta izledik. Politika uzmanı Lan BROCKWELL, American Chronicle'daki köşesinde "dünya savaşı çıkaran aklını yitirmiş" ABD ve İSRAİL ikilisinin GÜRCİSTAN'daki çıkarlarını yazdı. Politika uzmanı Lan BROCKWELL, American Chronicle'daki köşesinde ABD ve İSRAİL'in İRAN'ı vurmak için GÜRCİSTAN'ı kullanmayı planladığını yazdı. BROCKWELL, büyük medyanın GÜRCİSTAN'ı mazlum ve RUSYA'yı da zalim olarak gösterdiğini ve kimsenin gerçekleri söylemeye cesaret edemediğini öne sürdü.

ABD'nin neden GÜRCİSTAN'la bu kadar ilgilendiğine dair elimizde iki neden var. İlki bir petrol boru hattı ve ikincisi RUSYA'ya sınırı olan bir ülkeyi daha ele geçirmek. Ancak üçüncü bir neden daha var ve bu sadece ABD'yi değil İSRAİL'i de ilgilendiriyor. Bush yönetimi uzun zamandır İRAN'a saldırmak için bir bahane arıyor, tıpkı İRAK'ta yaptıkları gibi, amaçları da daha fazla petrol çalabilmek. Ancak İSRAİL bundan ayrıca bir pay istiyor. (GÜRCİSTAN'daki boru hattı İSRAİL'e petrol tedariki sağlama amacı taşıyordu ki başka ülkelere satabilsin.) Tabi ki, İRAN'dan petrol daha da iyi olurdu. (ve daha fazlası). İRAN'a saldırarak ve zorla rejim değişimi umuduyla, İSRAİL petrolden aldığı paydan (IRAK'ta olduğu gibi paylaşıldığında) kar edecek ve Orta Doğu'da ihtiraslarını engelleme potansiyeli olan yegane ülkeyi de silmiş olacak. İSRAİL'in GÜRCİSTAN'la güçlü askeri ilişkiler var ve İRAN'a saldırmak için bu ülkeyi kullanma planları yaptı. (Savaş uçakları yakın ikmali yapmadan saldırı yapabilir) İSRAİL'den silahları senelerdir GÜRCİSTAN'a giriyor. Bunlardan bir kısmını yakın zamandaki RUSYA'yla olan savaşta izledik.

Ancak GÜRSİSTAN'daki birçok askeri bölgeyle birlikte kullanılacak ekipmanı da yok eden RUSYA'nın karşılığı İSRAİL/ABD planlarını bozdu. Açıkça ABD ve İSRAİL'in İRAN saldırısı için kesinleştirilmiş bir tarihleri var ve programa yetişebilmek için kaybedilen teçhizatın mümkün olan en kısa sürede yerine konulması (ve havaalanlarının tamirinin) bir mecburiyet Halihazırdaki GÜRCİSTAN hükümetindeki kişilerin birçoğu Yahudi ve ekserisi (tümü değilse) çifte pasaport taşıyor. İki pasaport taşıyanların isadakatlerinini nereye olduğu sorgulanır ancak eğer bu pasaportlardan birisi İSRAİL'se cevap basittir. Sadakatleri öncelikle İSRAİL'edir! ABD hükümetini İRAN'a saldırmaya zorlayanların çifte vatandaş olmaları (İSRAİL/ABD) da belki bir tesadüf değil. Bunu Amerikalıları ve Birleşik Devletleri korumak için mi yoksa İSRAİL'e getireceği kazanımlarla daha çok mu ilgilendiklerini sorma ihtiyacını bile duyuyor muyuz? Tabi ki durumun bu olmadığı rolüne yatabiliriz (ki genelde bunu yaparız) çünkü "İSRAİL karşıtı" ya da "Anti-Semitik" olarak yaftalanmaktan korkarız. Ne kadar süre daha boğazımızdaki bu bıçakla yaşamaya devam edeceğiz? Ne zaman her şeyi olduğu gibi anlatma cesareti bulabileceğiz? Büyük medya'da "küçük zavallı GÜRCİSTAN'a saldıran RUSYA'nın ne kadar kötü olduğunu dinlemek yerine, III. Dünya Savaşı'nı başlatan bu aklını kaçırmış insanları durdurmaya alıştıkları için onlara teşekkür etmeliyiz. Eğer büyük medya bu kadar yozlaşmış ve hakikate sorunları çıkaran kişiler tarafından yönetilmeseydi, ABD ve İSRAİL'in neden GÜRCİSTAN'da bu kadar büyük bir askeri varlığı olduğunu ve dünyanın neden ABD'nin IRAK ve AFGANİSTAN'dan çekilmesinin istenmediğini sorgulayacak haberler yer alırdı. Ancak bunlar yok. RUSYA olmasaydı, Bush yönetimini ve İSRAİL'i frenleyecek hiç kimse olmayacaktı ve bu ikilisinin daha fazla güç (ve petrol) elde etmesi için sonu gelmez savaşlarla yüzleşecektik. Onların ihtiraslarından hiçbir ülke güvenlikte olmayacaktı hatta onların müttefiki olduğunu iddia edenler bile. Başlarda ABD/İSRAİL'i desteklemek için kullanılacak ancak zamanla, onlar da köleleştirilecekti. (onların oyunlarında tek bir efendi olabilir). Amerika kölelerin zincirlerinden kurtulduğunu bizzat yaşadı ve bu tüm özgürlükleri ellerinden alınan insanlar için de doğru. Her zaman savaşacaklar! Başlamadan önce bunu durdurarak kendinizi büyük bir acı ve ıstıraptan kurtarabiliriz. İlk adım gözlerimizi açmak ve gerçeği görmektir. Bunu yönlendirilen Büyük Medya'dan duyamazsınız ancak ne olduğunu anlamak için "sağduyu" kullanmanız gerekir. Elinizde ne varsa bırakın, derin bir nefes alın ve olaylara mantıklı bir şekilde bakın. Gerçeği bir kere gördüğünüzle sonraki adım bunun için bir şeyler yapmaktır.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~

---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.