22 Eylül 2008

İşte YANDAŞ CHP medyası

Hükümeti "yandaş medya" oluşturmakla suçlayan CHP, asıl yandaş medyayı ise resmî web sitesinde oluşturuyor. CHP'nin internet sayfasına yıllardır sadece Doğan medyası, Cumhuriyet gazetesi ve solcu bazı dergilerden alıntı yapılıyor.

Aydın Doğan'la birlikte iş tutarak AK Parti Hükümeti'ni yıpratmaya çalışan, sürekli "yandaş medya oluşturuldu" çığlıkları atan CHP, kendi yandaş medyasını ise görmezden geliyor.

ALINTILARIN HEPSİ YANLI

Yıllardır; Vakit, Yeni Şafak, Zaman, Millî Gazete, Bugün, Yeni Asya ve son zamanlarda da Sabah grubu yayın organlarından inatla web sayfasına alıntı yapmayan CHP, Doğan grubu yayınlarına ise sayfalarını cömertçe açıyor. Sitenin sadece dünkü açılış sayfası bile CHP'nin taraflı zihniyetini ortaya koyuyor. Medyadan yapılan sekiz alıntının altı tanesinin DMG'den.olduğu sayfada bir alıntı Cumhuriyet gazetesinden, diğeri de Penguen dergisinden yapıldı.

TEKZİP YİYEN HABERLER

CHP sitesinde CNN Türk, Hürriyet, Milliyet, Radikal ve Cumhuriyet'ten yapılan alıntıların hepsinin de ortak özelliği ise yayınlandıktan sonra AK Parti ve hükümet yetkilileri tarafından yalanlanan haberlerden oluşması. Gerek adı geçen televizyon, gerekse diğer gazetelerde yer alan Deniz Feneri ile ilgili haberler son 10 gündür tekzip edilmesine rağmen CHP sitesinde, hem yayın organlarının yalan haberleri, hem de CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile diğer parti yetkililerinin gerçek dışı beyanları yer alıyor.

(Murat Unay – habervaktim)


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.