20 Eylül 2008

Komutandan ince taktikler!

Komutandan ince taktikler! Ergenekon Terör Örgütü üyesi olduğu iddiasıyla yargılanan Akşam gazetesi eski yazarı Güler Kömürcü'yle görüştüğü ve kendisine "Sizinle gurur duyuyorum" dediği ortaya çıktı. Ergenekon Terör Örgütü sanıklarının, Genelkurmay Başkanlığı ile sürekli görüştüğü ortaya çıktı. Ergenekon Terör Örgütü iddianamesinde, ismi kodlanarak verilen görevdeki üst düzey komutanın, Ergenekon Terör Örgütü üyesi olduğu iddiasıyla yargılanan Akşam gazetesi eski yazarı Güler Kömürcü'yle görüştüğü ve kendisine "Sizinle gurur duyuyorum" dediği ortaya çıktı.

Komutan, Ergenekoncu gazeteciye taktik vermiş!

KOMUTAN UYARMIŞ

Üst düzey komutanın, Ergenekon sanığı Güler Kömürcü'ye, Ergenekon zanlılarının Fenerbahçe Orduevi'nde toplantıları hakkında e-mail atması ve söz konusu toplantılar konusunda Güler Kömürcü'yü uyarması dikkat çekiyor. Güler Kömürcü'ye, "Herkes sizin gibi devletine milletine bağlı kişiler olmuyor" diyen üst düzey komutan, "Orduevinde siyasi toplantılar yapılıyor, çeteler kuruluyor, bilmem neler yapılıyor, bilmem ne yapılıyor..." diye söylenti çıktığını da kendisine iletiyor ve Güler Kömürcü'yü uyarıyor.

Güler Kömürcü, samimi geçen konuşmanın sonunda üst düzey komutana; "İki milyon kişi de şu anda bunu duyabilir; hiçbir sakıncası yok, siz benim için konumunuz ne olursa olsun ömür boyu ailemde değer verdiğim en önemli insan olacaksınız" diyor.

KOMUTANIN ERGENEKON SANIĞIYLA SAMİMİ MUHABBETİ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Albay Sinan, 1 Kasım 2007 tarihinde, Ergenekon zanlısı Güler Kömürcü'yü arıyor ve Güler Kömürcü'nün, üst düzey komutanla görüşmesini sağlıyor. Ergenekon iddianamesinde ismi kodlanarak verilen komutanın, Ergenekon sanığı Güler Kömürcü ile samimi telefon görüşmesi:

(…)

Güler Kömürcü: Sizinle gurur duyuyorum.

(İsmi gizlenen üst düzey komutan) x şahıs: Sağolun, biz de sizinle; şimdi bir tane mailiniz var, bana geldi, bu şeyde Fenerbahçe Orduevi'ndeki..

Güler Kömürcü: Ihı ıhı..

(İsmi gizlenen üst düzey komutan) x şahıs: Eski komutanlarımız..

(…)

(İsmi gizlenen üst düzey komutan) x şahıs: Tamam, yani orduevi bünyesinde bu tür şeylerden hep biz rahatsızlık duyuyoruz; çünkü herkes sizin gibi devletine milletine bağlı kişiler olmuyor, oraya gidenler maalesef bu seferde..

Güler Kömürcü: Ha tamam anladım… Anlaşılmış, şimdi anladım anladım.

(İsmi gizlenen üst düzey komutan) x şahıs: Bu sefer de diyorlar ki; Orduevi'nde siyasi toplantılar yapılıyor, çeteler kuruluyor, bilmem neler yapılıyor, bilmem ne yapılıyor.

Güler Kömürcü: Anladım çok iyi anladım tamam genellikle ben sizi.

(…)

Güler Kömürcü: Ama bir şey rica etsem; şimdi yani bunu ne olur yine de ben sizi benim için çok değerlisiniz, bir de bu arada bir şey söyleyeceğim…

(İsmi gizlenen üst düzey komutan) x şahıs: Hay hay..

Güler Kömürcü: İki milyon kişi de şu anda bunu duyabilir, hiçbir sakıncası yok.. Siz benim için konumunuz ne olursa olsun, ömür boyu ailemde değer verdiğim en önemli insan olacaksınız.

(İsmi gizlenen üst düzey komutan) x şahıs: Sağolun, çok teşekkür ederim tabiî öyle.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.