7 Eylül 2008

Sedat AÇIKBAŞ: DENİZ FENERİ DAVASI VE GERÇEKLER

Sedat AÇIKBAŞ:
DENİZ FENERİ DAVASI VE GERÇEKLER
Bir zamanlar benim de haber editörü olarak Haber Merkezi'nde çalıştığım Kanal 7 INT televizyonunun Genel Müdürü Mehmet Gürhan, muhasebeci Firdevsi Ermiş ve Mehmet Taşkan'ın duruşmasını izlemeye gittiğimde, tüm eski personelle mahkemede dinleyici olarak karşılaştım. Gürhan ve Ermiş'i iyi tanırım, ne de olsa birkaç sene birlikte çalıştık. Taşkan'ı ise hiç tanımam ve kanalda hiç görmemiştim. İlk kez mahkemede gördüm.
Eski arkadaşlarla duruşmalardan önce ve duruşma aralarında eski günlere gittik, muhabbeti koyulaştırdık. Diğer arkadaşlarımın özeli olduğu için burada isimlerini yazmıyorum. Kendileri isterse yazabilirim. Dikkatimi çeken birşey vardı; hiç birimiz Gürhan hakkında iyi anılara sahip değildik. Personeli birbirine düşürmek için çıkarttığı fitneleri tekrar tekrar anlattık birbirimize. İtiraflarda bulunarak adalete yardımcı olan Firdevsi Ermiş hakkında ikiye bölündük. Kimimiz, "Firdevsi, Gürhan'ın kurbanı oldu" derken, kimimiz: "Yapmasaydı arkadaş, ondan önce gelen 4 muhasebeci de işi bırakarak gitti. Birisi de Türkiye'ye para götürürken havaalanında yakalandı. Demekki diğerleri Gürhan'ın aleti olmadılar. Firdevsi de olmasaydı" dedik.
Devami:
http://www.aktuel-dergi.org/modules.php?name=News&file=article&sid=17




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.