T a r a f s ı z D e ğ i l i z

] Sisi, kendini 6 yıl sonra yalanladı!

Sisi, kendini 6 yıl sonra yalanladı!
Ergenekon terör örgütü soruşturmasının 7. dalgasında gözaltına alınan ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan 'Sisi' lakaplı menajer Seyhan Soylu, hakkında çıkan 28 Şubat süreciyle ilgili haberlerin doğru olmadığını savundu.

Sisi, kendini 6 yıl sonra yalanladı!

Soylu, gazeteci Nuriye Akman'a verdiği röportajı 6 yıl sonra yalanladı. Seyhan Soylu, gazeteci Nuriye Akman'a 2002 senesinde verdiği röportajda 28 Şubat sürecinde nasıl çalıştıklarını övünerek anlatıyordu. 28 Şubat'ın 'gizli kahramanı' olduğu ifade eden travestiler kraliçesi, JİTEM'in yayın organı olduğunu iddia ettiği Strateji Dergisi bünyesinde, 8 ay boyunca istihbarat çalışmaları yaptığını, tesettüre girerek Kalkancı tarikatını incelemeye aldığını, yaptığı hizmetler nedeniyle 'alnından öpüldüğünü' söylüyordu. Soylu, 'Türkiye'yi yobazların elinden kurtarma' misyonunu üstlendiğini gururla anlatıyordu. Aradan 6 yıl geçti, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İşte tam bu sırada Nuriye Akman'a söyledikleri, bütün gazetelerin sayfalarında 'Ergenekon-28 Şubat-Sisi' konulu haberler yayınlanmaya başladı. Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Soylu, çıktıktan hemen sonra 6 sene önce söylediklerini yalanladı, ifadelerin kendisine ait olmadığını ileri sürdü. Röportajın sahibi Nuriye Akman, gelişmeler üzerine açıklama yaptı. Akman, 'Sisi'nin söylemediği hiçbir şeyi yazmadığını belirterek, şunları aktardı: "Magazinsel bir söyleşi yapmak için gittim. Ancak kendisi 28 Şubat ve JİTEM konularına girince ben de şaşırdım. O dönemde yaptıklarını bir övünç kaynağı olarak anlatıyordu. Adama sormazlar mı, 'Bu röportaj 6 yıl önce yayınlandı, neden o zaman yalanlamadın?' Başı belaya girince söylediği şeylerden rahatsızlık duyuyor. Ben hiçbir röportajımda karşımdakinin söylemediğini yazmadım."


--
Düşünmek taraf olmaktır.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.